Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz kocsiska15 #148032 üzenetére


    (#148032) kocsiska15
    Szívesen. :)

    SSD: Jól látod. Inkább csak akkor ha van keret bőven.
    HDD: Nem törvényszerű, hogy 1-2 év után hibásak lesznek. Náalm is mennek hibátlanul a NAS-ba a 2Tb-os Seagate-ek évek óta, amik annyira nem is ajánlottak. De tény, hogy ami nekem van, abból sok hibás darab volt

    Táp: Szünetmentes: Az egy külön egység. Abba van bedugva a gép, az pedig a falba. Arra szolgál, hogyha elmegy az áram, akkor nem fog kikapcsolni a gép, hanem megy tovább a szünetmentesről, ami arra elég ,hogy szépen elments/bezárogass mindent, és kikapcsold a gépet.
    Táphoz jár tápkábel, de ugyanolyanok mint a régiek.

    Ha azt akarod hogy úgy érkezzen a gép, hogy bekapcsolod és megy, akkor kelleni fog a gépösszerakó, általában annak a végén lehet bepipálni az összeserelést. Miért tanáécsolták, hogy ne használd.
    Ha veszel külön hűtőt azt felrakják kérés nélkül, ugyaníyg a ház ventiket is, hisz ez a dolguk.

    BIOS frissítés itt elméletileg nem fog kelleni. DE ha kérsz rá tesztelést, akkor úgyis kiderül náluk, hogy rendben van-e a BIOS.

    Üzletből nekem Aqua, PCX, Alza vált be, Ipon-al sok a negítív viszhang, garanciát tekintve.

    Kiszállítás: Procihűtő / VGA-t érdemes lehet felszerelés nélkül kérni, ha azt te magad meg tudod oldani.

    Ha megérkezik: Win feltelepít és ennyi. A Win110 magától leszed magának minden drivert. VGA drivert érdemes egyedül talán manuálisan felrakni.
    ÉS igen, mindenképp Win10, ezek az új alaktrészek csak azt támogatják már.

    DVD: Igen, simán mehet.

    „És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Új hozzászólás Aktív témák