Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NGabi001

    lelkes újonc

    Sziasztok!
    Előre is elnézést szeretnék kérni, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
    Szeretnék majd összerakni egy gépet, amin simán lehet játszani full hd-ben ultra vagy legalább is magas beállítások mellett, valamint még zenét hallgatni és internetezni szeretnék rajta, ja és szeretném majd tuningolni, most kezdtem el nézni róla videókat.
    Eddig így néz ki:
    Alaplap: [Gigabyte X570 AORUS ELITE] vagy [Asus TUF X570-Plus Gaming] (szempontok, ami szerint választottam jó VRM, és annak a hűtése, jó integrált hangkártya(hangchip), előny I/O shild, előny Debug Led, minőségi, tehát strapabíró, nem megy tönkre azonnal, és bírja a tuningot). De ha valaki tud mást javasolni azt is szívesen fogadom, de maximum ennyi legyen annak is az ára mert nem tudok többet költeni alaplapra, még az lenne a legjobb, ha találna valaki nekem egy olyan 40-50-60 ezer Ft közötti alaplapot ilyen paraméterekkel.
    Processzor: [AMD Ryzen 5 3600X] vagy [AMD Ryzen 5 3600] (még nem döntöttem el, hogy melyik legyen, mert valaki azt írta, hogy tuningnál mindkettőnek ugyanott a vége, de valahol meg azt olvastam, hogy a sima 3600 az 4,2 Ghz-re képes tuninggal, míg a 3600x 4,4 Ghz-re. Melyik lenne a jobb?).
    Tápegység: [Seasonic Prime Ultra 750W Titanium Modular Tápegység], de szinte biztos, hogy valami olcsóbbat kell keresnem mert ez nagyon drágának tűnik. De az olcsóbb is Seasonic vagy FSP lesz az tuti, mert ezek a legjobb márkák benne, ja és azért ezt néztem most, mert fehér házat szeretnék.
    Videókártya: [GIGABYTE GTX1660 Ti AORUS 6GB GDDR6] Milyennek számít ez a kártya? Szokott vele gond lenni? Esetleg valaki tud jobb 1660 Ti-os videókártyát ajánlani?
    SSD: [Gigabyte AORUS RGB M.2 NVMe SSD 512GB] vagy [Gigabyte 256GB AORUS RGB M.2 SSD] vagy [Samsung 250GB 970 EVO Plus M.2 PCIe SSD] Melyik a legjobb? Illetve tudtok másikat ajánlani, ha van jobb ilyen ár-érték arányba?
    Memória: 2x8 GB-osat szeretnék, ez is minőségi legyen, de még nem találtam tökéleteset ár-érték arányban. Ha van javaslatotok ezzel kapcsolatban, azt is szívesen fogadom.
    Processzorhűtő: [DeepCool GAMMAXX GT] (ha az ott megadott zajszint és légszállítás helyes) vagy [Be quiet! Shadow Rock Slim BK010] vagy [Be quiet! Pure Rock BK009] vagy [Be quiet! Dark Rock Pro 4 BK022] vagy [Be quiet! Dark Rock 4 BK021] vagy [Be quiet! BK024 Dark Rock Slim] . Nektek melyikkel van tapasztalatok, melyiket ajánlanátok, melyiket nem? Melyik a legjobb? Helyesek az ottani adatok a zajszinttel és a légszállítással kapcsolatban?
    Rendszerhűtő: 3-4 db [Be Quiet! Silent Wings 3 140mm BL065 ventilátor] Ez jó? Vagy ti mást ajánlanátok? Van vele tapasztalatok?
    Monitor: [Acer Predator XF240Hbmjdpr UM.FX0EE.001] Választásának paraméterei: G-Sync, 144 Hz képfrissítés, 1 ms válaszidő, Full HD felbontás. Jónak számít? Szoktak vele gondok lenni? Van jobb ezekkel a paraméterekkel ilyen ár-érték arányban?
    Számítógépház: lehetőleg fehéret szeretnék, jó minőségűt(minőségi anyaghasználattal), letisztult dizájnosat, jól szellőző legyen, kb 30-35 ezer Ft-t szánnák rá, ha ezekkel a paraméterekkel találtatok, csak nem fehérben, akkor azt is leírhatjátok, megnézem. Ja és vannak olyan házak, amik tetszenek nekem csak nincs rajtuk optikai meghajtónak hely. Akkor úgy, hogy tudom feltelepíteni például a Windows-t, vagy játékokat, ha lemezen vettem meg(nincs Steam-em és nem is akarok, mert nincs bankártyám, ha a játékoknál felmerülne, hogy vegyem meg Steamen.)? Netán átlehet másolni pendrive-ra egy másik gépen és arról a pendrive-ról feltelepíteni?
    Optikai meghajtó: ha kell, akkor tudnátok ajánlani? Ja és akkor házat is légyszi lehetőleg olyat ajánljatok, amin van optikai meghajtónak hely.
    Operációs rendszer: [Microsoft Windows 10 Home 64 bit HUN KW9-00135 OEM]
    Kihagytam valamit? Ha igen akkor szóljatok már légyszi.

Új hozzászólás Aktív témák