Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st0ff

    tag

    Sziasztok!

    Közel 6 év után úgy néz ki megadta magát a VGA-m (ha kicsit is terhelem csíkos lesz a kép, vagy egyszerűen csak elfeketedik, aztán elmegy a hang is és vége. Jól gondolom hogy VGA? nem megy 40-50 fok fölé.)
    A jelenlegi konfig:
    Alaplap: Asus P8P67LE
    CPU: 2500K
    GPU: Sapphire 7850 2 Gb
    ram: Kingmax 2x4Gb 8Gm
    SSD, HDD
    táp: CM GX450
    Anno a gépet hosszú távra vettem, ami be is jött, sokat játszom FullHD-ban, van 3-4 monitor rákötve állandóan amin pedig nap közben dolgozom.
    Jelenleg az igényeim nem változtak, viszi a gép High-on a GTA-t, szóval sokkal jobbra nincs is szükségem.
    Mit javasoltok? vegyek új VGA-t, vagy építsek új gépet inkább, mert az elavult konfigba nem érdemes mondjuk egy 1060-at betenni?
    Ha van jó tipp VGA-ra (vagy esetleg ennek a javítására?) azt szívesen venném, de ha új gépet lenne érdemes építeni akkor 200-250 kürül terveznék vele, és alaplap-táp-cpu-gpu kombinációk érdekelnének a meglévő tárolók és ramok mellé. Új gép esetében az igényem változatlan, 4-5 évre legyen egy olyan - alap esetben kedvezően fogyasztó - gépem, amin a modernebb játékok FullHD-ben mennek High-Very High körül.
    Jellemzően eddig Intel párti voltam, és jobb tapasztalatom volt az ATI kártyákkal, de ez utóbbiban meggyőzhető vagyok! :)
    Köszi előre is a tanácsokat!

Új hozzászólás Aktív témák