Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.gyula1983

    tag

    válasz jim bcs #104010 üzenetére

    "A Raijintek Arcadia az jó ház." - Na fene, ezt is megértem :).

    "Az előbb említett gembrid viszont nem, nagyon gyenge az anyaghasználat, már a hardverek súlyától vetemedik egy idő után" - 0,5mm lemez használata nagyon általános a kategóriában, teljesen kizárt, hogy az alkatrészek max. néhány kg-os tömegétől deformálódjon, ez biztos nem igaz.

    "Mert a ház elejében lévő 1-2db 12-es az mit csinál?" - Semmit, mivel nincs benne gyárilag venti. Ezért írtam, hogy milyet és hova.

    "ha jobban belegondolsz a dvga venti felőli része egyértelműen hűtve van" - Igen. Ennek a hatékonyságát növeli az alulról hűvös levegőt a dVGA-ventinek közvetlenül, akadály nélkül juttató alsó venti. Hogy milyen áramlások alakulnak ki, azt nagyon bonyolult lenne lemodellezni. Így ebben nem is akarok vitatkozni veled. Talán érvként elfogadod, hogy a drágább házakba mind tesznek alulra a táp elé ventit, valamelyikbe kettőt is.

    Az előlről szívó venti inkább bosszúságot okoz, a fekete felületeken hamar meglátszó por miatt. Alul ezt nem látod.

    "Melyik játék igényel 16gb-ot?" - Egyik sem, mint írtam, az ajánlott 16gb és azt is leírtam, hogy ma még elég a 8gb játékra.

    Nem megyünk i7 felé, egyszerűen csak egyesek nem képesek elfogadni, hogy akik a hardvereket gyártják, okosabb emberek, azaz nem adnak ki olyan processzort 50E-ért, ami a csúcs VGA-hoz is elég. Ha párokban gondolkodunk, akkor az i3+gtx750-950, i5+gtx950-970, i7+980-980ti. Bár itt sokak szerint egy i5-4460 elég a titan x-nek is és felesleges jobbat venni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák