Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- 4G-s verzióban is érkezik a Redmi Note 15 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Köszi az eddigieket!
Miért van az, hogy néhány nforce2-es lap chipsetjén van venti, máson nincs?
Ja? FONTOS KÉRDÉS!!!!
Melyik lap (az Abit nf7-es kivételével) tudja függetlenül kezelni az AGP és a PCI-ok FSB-jét? Mert az jól jön tunningnál... -
DrSoul
őstag
Igazatok van, csak eléggé sürgős, és nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan elképzelést kell váltanom...
Már hónapok óta lesem a topicokat...*sigh* -
-
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Van egy amd 1700+ procim, ''kiuhb'' steppingű, valamint 2db Hynix DDR ramom 256MB-osak, pc2700 (333Mhz).
Nforce2-es alaplapot szeretnék venni, ára minél jobban közelítsén a bruttó 20.000-hez. :)
Abit nf7-et rev 2.0-at akartam, de egy valóban (nem gúnyolodom) PH! által tisztelt boltban lebeszéltek, hogy tönkremennek stb. Vol olyan rev 2.0, amit 3x vittek vissza. MEg hogy memória kezelési problémái vannak neki. Jól megijedtem!
Asusra is mondta, hogy már nem olyan jó minőségű. Ő Epoxot javasolt tiszta szívből. :)
Mit vegyek? Játékra, netezéshez, filmnézéshez használnám, szerintem (elvben)jó a procim, kis tunning se ártana (majd késöbb). Ezért gondoltam Abitra, de...
Sürgős lenne, heeeeelp!!! :O
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest