Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
melkah
tag
válasz
juhiati
üzenetére
Kiprobaltam mindent amit irtal, kiveve capsman. Egy ap-ra kicsit overkillnek erzem.
Betettem a mikrotiket legutolso channelre amit nem hasznal a "sok szemet", semmi valtozas.
Tovabbra is max 15mbit/sec 3-5 meterrol, ugy, hogy ralatok az ap-ra.Velemenyem szerint oke oke, hogy zajos a kornyek es lat a mikrotik 105db wifit a kornyeken, de amikor ezek csak broadcastolnak akkor velemenyem szerint nekem is jol kellene, hogy mukodjon a wifi. Marpedig nem hiszem, hogy a 105db mind egyszerre sugaroz full sebessegen. Ezt a velemenyemet az is erositi, -amit mar korabban is irtam-, hogy ubiquiti ap-val teszteltem a mikrotik mellett. Ugyanazokkal a parameterekkel ubiquitin siman mertem 80 mbit/sec-et, de meg a gagyi doboz aljabol kiszedett tplinkel is megvolt a 40mbit/sec.
Innentol szamomra valalhatatlan a mikrotik teljesitmenye es egyre jobban azt erzem, hogy ezzel a peldannyal belenyultam.Minden eddigi otletet koszonok.

Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Opel topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Formula-1
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold