Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Reggie0
üzenetére
P(araszt)PoE, gondolom ezen is lehet fogni pár centet, valami kínai DC-DC átalakítóval megoldva, esetleg olyannal, amiből még van is raktáron (a múlt évtizedben felhalmozva
) a dugasztápokról nem is beszélve.
Na mondjuk meg is jártam, mikor a cAP AX tápját dugtam egy LtAP minibe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Talonban volt, mert a cÁPa mindenevő, őt egy központi 28V(-ra belőtt) tápról etetem, mert én otthon még parasztabb módon távtáplálok
, ami 20 méterrel arrébb 0.75-ös kábelen keresztül egy másik DC-DC tápban végződik, hogy ott etessek egy két lemezes NAS-t. Eddig ígéretesnek tűnik a dolog, még nem döglött meg (kopp-kopp) és egy Shelly plus uni-val is figyeltetem a tápot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) a dugasztápokról nem is beszélve.
ekkold