Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Rick4 #25949 üzenetére

    Ha az ember sokat pályázik, akkor a végén már annyira beleun, hogy úgyse tudja tartani. Az meg még nem most lesz... :DDD

    Valaki megtudja akkor mondani, hogy változott e a felfogás a sebességtúllépés terén?

    mod: Biztosan igazad van. Mikor nem indokolt, nem is lépem túl a határokat. Ellenben van amikor kedvem szottyan, vagy éppen felidegesítenek.

    Jó példa erre a hétvégi balatoni kirándulás. Szvsz, megyek 90-110-el. Aztán kocsisor utolér, kemény 70-80-al mennek, össze vissza fékezgetnek. Ilyenkor kell elkezdeni előzgetni, nem beállni a sok birka mögé, hogy még nagyobb legyen a sor. Aztán mikor megelőztem a 20+ adik autót is, beérek egy hosszú településre. Tempomat 50 természetesen. Mit ad isten, kb. 15 autó visszaelőz kb. Majd falu vége, és tovább 70-80. Megint elkezdeni előzgetni a sort, fogyasztani a benzint. Nah, az ilyenek miatt kényszerül rá az ember a gyorshajtásra. És hidd el, utána már nem 70-el, hanem egy egyessel az elején húztam onnan a belem. A következő faluban már nem is értek utol. Erre nem látok más ellenszert. De majd Khelben úgyis elmagyarázza, hogy jó közúton a 70km/h is.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák