- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon.
tag
ot a stem menuében alul ot van h browse és ot alul valamit ki ir és oda csak a CD-key edet ird be
és akor elméletileg leszedia cs-t -
Enigma7
csendes tag
300mbos tepelitot szedj le, az csak HL + CS, felesleges a 700mbos telepito amiben minden fos mod benne van.
az alap mapokat meg ugy tudom automatan felrakja szal azokat tuti nem kell letotlened. -
Enigma7
csendes tag
mintha 1.5 mar nem igazan mukodne ha jol tom, max nowon mivel a won auth servereket lelottek.. vagy nem?
1.6 ( steam ) es a CS: CZ van elterjedve na meg a CS: SC, mind1iknek van tort jatszhato sima install verzioja, ( 1.6 no-steam, sima tort CS: CZ es beta tort CS: SC )
ha a steamen akarsz jatszani a haverokkal akkor kell venned 1 hl-t... a tobbit mar leirtak elottem.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
a cs-nek jelenleg 2 valtozata van elterjedve: az 1.5 es az 1.6 (nem megyek bele, de ki melyikkel szimpatizal)
az 1.5 meg a ''regi'' rendszer szerint mukodik (es bar ezt mar hivatalosan nem tamogatjak levadasztam neked a szukseges install file-okat - termeszetesen az eredeti hl kell hozza)
kell hozza egy halflife cd, azt feltelepited, arra rahuzod a hl 1.1.1.0 pecset (Bővebben: link), arra pedig a cs 1.5 pecset (Bővebben: link) --- kesz lehet jatszani
jelenleg az 1.6-os verzio a hivatalos
ehhez szinten szukseged lesz egy eredeti hl cd-re (mondjuk eleg egy eredeti cdkulcs is)
letoltod ''csupasz'' steam installert (Bővebben: link), vagy azt, amelyik tartalmazza a teljes 1.6-ot (Bővebben: link), majd a #16-ban mokas altal leirt modon regisztralsz es jatszol --- ha a ''csupasz'' installert toltotted le a jatek elott varnod kell, amig a steam-rol lejon a cs maga, illetve asszem a palyak is csak akkor jonnek le, mikor eloszor hasznalod oket, tehat ha van lehetoseged, akkor a nagyobb telepitot toltsde le -
Hellas
senior tag
Hát már a tököm tele van ezzel a játékkal,pedig még nem is ismerem!Ilyen nincs!Milyen egy el.....ett játék ez?Vagy én én vagyok ennyire hülye?!Nincs normális installja,vagy most mi van?Ááá,ez kész!
-
Hellas
senior tag
Valami más megoldás nincs?Egyáltalán nincs is install-ja?
-
mokas
csendes tag
CS-hez valóban nem kell lemez. Mehet a kukába. A tok nem!
Net kell. Töltsd le a steaminstallert:
Bővebben: link
Installd. Készíts account-ot. Katt a Play-re. Bal alsó sarokban klikk a ''REggister a product i already own'' gombra. Add meg a CD tokban lévő kódot.
Ha ez megtörtént választd ki mivel akarsz játszani (valszeg csak Half Life & Counter Strike). Aztán ha van hely a vinyódon, indul a letöltés.
Jó játékot! -
Hellas
senior tag
UP
-
Hellas
senior tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy teljesen a nulláról indulva (semmilyen verzióm nincs még belőle) hogy kezdjek neki?Csak mert ez az egész CS annyira komplexnek tűnik nekem,hogy már nem igazán látom át.És melyik a jobb,CS vagy CZ?
Előre is köszi! -
sky77
aktív tag
Amennyiben koszos a cd lemez --> tisztogatás
Ha karcos, de az adatfelület nem sérült --> sok helyütt vállalnak CD polírozást (kb 500 HUF/lemez), ha megéri neked.
Ha az adatréteg is sérült --> kuka, ill. a játék ismételt megvásárlása.
Kb. ezek a lehetőségeid vannak szerintem. -
Jó, akkor le kellett volna reagálni a hozzászólásokat.
Ebben az esetben csak azt tudom ajánlani, amit én is tettem már:
Alcsony sebbességen képfájlba teszed, és onnan CD-re írod vagy betöltöd egy virtual cd-be.
Próbálhatod telepíteni alacsonyabb sebességen is, ha van rá módod. -
Csokika
tag
Nem hiszem hogy a meghajtóval lenne a baj, mivel eddig soha ne volt! De ha ez sem elég le lett tesztelve egy 2 hetes Dvd íróba és egy SCSI-s Cd íróba is!
Egyikben sem megy a cd, szóval akár szét is rúghtaom, de akkor sem fog semmi megváltozni!
Na, akkor hogyan is jutok egy jó, használható cd-hez? -
Csokika
tag
Na és most mit csináljak, hogy legyen jó cd-m?
-
Csokika
tag
Sziasztok!
Vettem egy kártyát, amihez adták a CS nevű játékot. Nos az a gondom, hogy nem tudom feltelepíteni, mert egyszerűen nem indul el a cd. Vagyis mikor beteszem, akkor megy, meg is jelenik az indításablak, le is regisztráltam, viszont mikor arra a menüpontra megyek, hogy telepítse a játékot, csak bőg és bőg a lejátszó! A telepítés meg nem megy sehova! Mi a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest