Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv!
4000 bájtos txt fájlt nyitottam meg a böngészőben. Nem tudja folyamatosan felolvasni. 10 másodpercenként megakad és csend, aztán folytatja, megint megakad. Nem fut víruskeresés, nem megy videószerkesztő (nincs is telepítve). Feladatkezelőben CPU 24%, RAM 24%. C partíció 51,9 GB foglalt, 6,76GB szabad. Mi a baja? -
tknof1871
őstag
Üdv!
Példa:
Hazaérek, megnyitom a böngészőt. Elindul 3 böngésző mindegyikben több oldal megnyitva, de én a kedvencekből kiválasztok egy mappát és megnyitom az összes oldalt, legyen 5 oldal, egy 4. böngészőben. Mondjuk mindegyik a tengeri hajózásról szól, ez a mappa a kedvencek között csak erről tartalmaz oldalakat. Ebben a 4.-ben böngészek, bezárok 3 fület/oldalt, azok már nem érdekelnek, de megnyitok 8 fület/oldalt. Ebben a böngészőben az elején 5 volt, most már 10 oldal van.
Be akarom csukni a 4. böngészőt és most el kell menteni a 10 oldalt egy új mappába és ki kell törölni azt a mappát, aminek a tartalmát megnyitottam az elején.Van olyan funkció, hogy a böngésző automatikusan töröljön oldalt a kedvencek közül, ha bezárok egy fület, és mentsen minden új megnyitott oldalt?
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Az új Edge felolvasás maximális sebessége lassabb mint a korábbi Edge-nek. Nem tetszik. Nekem jó volt a régi maximális sebessége. Az új Edge-t nem lehet valahogy tovább gyorsítani? -
tknof1871
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #2190 üzenetére
Az új Edge böngészőt innen kell letölteni?
https://www.microsoft.com/hu-hu/edgeSzerintem a Microsoft Store-ban lenne a helye. A Store a Windows 10 része. Kicsit izé hogy a user a google-ban keresi ki honnan töltse le a Microsoft OS-hez a Microsoft böngészőt. De ez csak a magánvéleményem.
-
tknof1871
őstag
Üdv! Microsoft Edge 44.18362.449.0
Vannak oldalak amiket inkognitóban nyitok meg, hírportálok, és felolvastatom a cikkeket. Felolvasás közben átnézek egy másik fülre, egy másik megnyitott oldalra az inkognitóban és az az oldal/fül ahol felolvas az néha bezáródik. Szoftverhiba, gyenge hardver?
Már régen észrevettem ezt, jöttek a Windows 10 frissítések de ez a hiba maradt. Szinkronizálást nem használok, nem jelentkezek be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest