Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
válasz
snakebait #3395 üzenetére
Szia, nálam is ilyen és ami nagyobb baj fogalmam sincs hogyan lehetne javítani.
Más.
Ha külföldi, földrajzi helyzet miatt blokkolt oldalt szeretnék olvasni az Edgeben levő beépített VPN alkalmas ennek megoldására?
Ebben, ezzel van valakinek tapasztalata? Mennyiben nyújt kevesebbet mint egy fizetős verzió? -
Dan-szan
senior tag
válasz
Jack Oneill #3097 üzenetére
Elnézést, valóban nem kerestem vissza, számomra eddig ismeretlen volt ez a hiba. És köszönöm a tippet.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Pár oldalon jártam már így, ha meg akarok nyitni egy cikket hiába klikkelek rá nem nyitja meg csak jobb klikk-megynyitás új lapon kombóval.
Ez most Edge hibája vagy azon oldalé ? Firefoxon nem tapasztaltam ilyet itt viszont gyakran.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest