Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
Nem tudom mi hogyan van, teljesen a gépre van bízva a frissítés, hogy mióta van ez az új, halvány fogalmam sincs, nem tudtam, nem is figyeltem.
Annyi volt, hogy meglepően sokszor frissített volna, meg frissített is sokat hibásan.
Lehet az volt az, de 99%-ban gépkikapcsolás előtt csinálhatta, mert mikor másnap benyomtam mahinált valamit.
Amúgy egy Chuwi HI10 dokkolós billentyűzetes tabbal használom a windows 10-et.
Most rákerestem az évfordulós frissítésre, veszett sokáig csinálja, már újraindított de még mindig peneli
Most szabin leszek, így lesz időm átnézni mik vannak... -
loscsaba86
újonc
Szia TRob1!
Köszi a valaszt!
Igen, a Chromebol ment nekem is, csak az a baj, hogy meg utana siman pakolgatni kell, mert ugye nekem a Chromeban minden a Konyvjelzosavon felul volt, ez az Edge meg nem oda pakolja, ha importalsz. Mindent at kell szepen huzogatni, hogy az Edge-ben is a fenti savon legyen....
Megnezem ezt a felhos temat, hogyan megy a szinkron.
Amugy mit lehet sejteni, hogy mikor lesz benne kb. a rendes verziokban is az Export? Mert nem lattam datumot az insederes cikknel.
Koszi meg 1x!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest