Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aginor

veterán

válasz Throme #104344 üzenetére

Vissza lehetne jönni, persze. Elég megnézni, hogy a Fuji mekkorát lépett egy év alatt. Az más kérdés, hogy az OM jelenlegi üzletpolitikájában nem látom ezt a potenciált, bár tény, hogy nem tudjuk, hogy a háttérben min dolgoznak.
    Az én meglátásom, hogy amikor valaki áremeléssel reagál a csökkenő érdeklődésre valódi világrengető innováció nélkül, az nem biztos, hogy a jó irány. Persze, sok mindent meg lehet magyarázni, lehet idealizálni dolgokat, de a csökkenő részesedést egy szint után már nem lehet maszatolni..

"PH fotós találkozón a kb 25 emberből kb 2 rohangált valami felsőbb FF vázzal" - nem tudom, hogy ez mikor volt, de mostanában reneszánszukat élik az FF rendszerek (és mostanra már a középformátum is). Elég csak megnézni a Sonyt-t. Én azt gondolom, hogy az FF divathullám egyik nagy vesztese pont az Oly/OM lett, akinek nincs ilyen rendszere, de annyira nem is sikerült megtalálniuk a saját hangjukat sem a tömegben. Ennél még a Pana is ügyesebb volt.

"Nekem továbbra is bejön ez a rendszer, influenszerek nélkül is." - nekem is, emiatt szoktam kritikát megfogalmazni, mert még érdekel a sorsa. Rengeteg dologra jó ez a kis szenzor is, az már más kérdés, hogy sokáig maga a gyártó sem aknázta ki a benne rejlő lehetőségeket, ill. olyan irányokba fejlesztett, ami amúgy is a nagyszenzor felségterülete, miközben elhanyagolta/elfelejtette a saját értékeit.

ROBOTER: bevallom alapvetően nekem sem, bár látom, hogy mit lehetne rajta fejleszteni, hogy még jobb legyen. Fontos, hogy amúgy ez a kedvenc objektívem, és emiatt vagyok még a rendszerben, tehát előfordulhat, hogy kicsit elfogult vagyok irányában. :B

• forceberg

veterán

válasz Throme #104344 üzenetére

"PH fotós találkozón a kb 25 emberből kb 2 rohangált valami felsőbb FF vázzal, többiek alsó és közép kategóriában mozogtak."
    Azóta én pl. DX-ről mentem FX-re, majd "le" M4/3-ra. Sok ember megveszi a fúfrémet, aztán fogalma sincs róla, hogy mégis mire jó az, vagy a kisebbek mire jók :))

Ha most kéne valami, nem is tudom mi lenne az, egy biztos, nem valami behemót. :D

Új hozzászólás Aktív témák