Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz lugosi #95914 üzenetére

    Én a 40-150-el távoli témára 1/13 vagy 1/15-öt is kitartok kézből, de a 8-18-al 8mm-en mintha lett volna már 1/3 és 1/5-el is éles képem, nem is egy. :)

    iscsu: itt egy magyar teszt is. Mondjuk érdekes, hogy nagyobb nehezebb és talán drágább is, mint a Leica. Kíváncsi leszek az első összehasonlító tesztre róluk. Viszont továbbra is azt gondolom, hogy a fele ennyibe kerülő 75-300 és 100-300 mellett nem lesz egy slágertermék. A 100-300 annyira etalon ebben a kategóriában, hogy ésszerű keretek mellett nem lehet überelni, csak ha javítod a fényerőt. Időjárásálló, szépen rajzol, fényerő és építés is rendben van. Egyedüli hibája az állványmenet hiánya, de az is orvosolható.

    vond: ha a 8-25 rendben lesz árban is, akkor menni fog a 8-18 és beköltözik majd helyette ez. Mondjuk szerintem nagyobb, nehezebb és drágább is lesz, mint a Pana, a kérdés csak az, hogy mennyivel és hogy normálisan szűrőzhető lesz-e vagy ennek is egy nagy buborék lesz az elején. :)

    Throme: vele egyáltalán nincsen bajom, de Sultano valóban furcsa, olyan sótlan faszinak tűnik nekem. Az ő videói is rendben vannak, szoktam nézni őket, de az tény, hogy az előadásmódja egyáltalán nem izgalmas, már-már unalmas. Mondjuk a másik végletet sem szeretem, amikor valaki nagyon bohóckodni akar a kamera előtt, mert ő mekkora arc.

    [ Szerkesztve ]

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák