Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    válasz MrChris #88392 üzenetére

    Hát, nem könnyű :) Attól azért valamivel több, és kevesebb. Rettentő érdekes kis szerkezet, az ilyen megszállottaknak való, mint én. Szerintem rossz irány pusztán a megjelenése miatt egy akciókamerához hasonlítani, mert:

    - képminőség és lehetőségek tekintetében - ami az érzékelő méretéből és a cserélhető obis kialakításából következik leginkább - jóval-jóval nagyobb potenciál van benne, mint egy mezei akciókamerában, azonban

    - nem tud vetekedni azokkal, ha mostoha időjárási és extrém körülményekről van szó. Legjobb tudomásom szerint nincs felkészítve arra, hogy ilyen jellegű igénybevétel mellett üzemeltessék

    A kezelése meglepő módon nagyon hamar megszokható és durva, de jobban kézre áll e tekintetben az Yi M1-nél => az érintőképernyő önmagában nem az igazi.

    Eddig nagyon tetszik :) Nagyon MILC-eket megszégyenítő videó paraméterezési lehetőségek, ráadásul még Log profil is van benne. Képelésre is befogható, minden mód megtalálható benne, mint a nagyokban. Videósoknak véleményem szerint kötelező darab! Lehet, hogy írnom kéne egy logout cikket, vagy legalább egy rövid kis bemutatót róla.

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Új hozzászólás Aktív témák