Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FirstTripla

    tag

    válasz jube7 #88330 üzenetére

    +bigsee: Néztem az ötös verziót is, de nem lesz ez túl nagy? Mert most egy ideig maximum egy 12mm és 20 mm közötti fixen gondolkodom maximum, viszont az ötös verzóját képeken már nagynak látom. Nekem ami belemenne az a váz+12-60 egyben ha lehet úgy tárolni, és mellé még a 45-200-as. De amit linkeltetek abban még két nagyobb hely is van, viszont így túl soknak érzem még. (Az oldalon lévő képeket néztem, hogy mennyi cuccot raknak bele az alapján írom csak.)

    #88333 hibavissza Hát lehet jól néznek ki, de jelenleg fölöslegesnek tartom ennyit rákölteni, és bejönnek az NDK-s táskák is. Valamint még nekem dizájnilag sem jönnek be az ilyenek annyira, de ez lehet azért mert még fiatalabb vagyok és mindenhova egy hátizsákkal járok, amibe ami kell nekem elfér a kamerán kívül, ha például egyetemre vagy dolgozni megyek.

    #88336 INTELligent Na örülök, hogy sikerült beszerezned neked is, nagyon jó fogása van a váznak nagy kézzel is! Lehet ha kinövöm a 12-60-ast akkor én is beruházok egy oly 12-40-re, de azt csak használtan max. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák