Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz ReSeTer #87958 üzenetére

    Számítotok új Panasonic OLCSÓ kamerára az évben?
    - Az évben nem, de egy makulátlan állapotú GX80-t, garival, kevesebb mint 2000 expoval vagy 3 hónapig hirdettem, végül 95-ért adtam el.Ennyiért ilyen típusú kamerát sehol nem kapni és lehet rá szerezni markolatot, tokokat. :)

    A MFT jövője sokakat izgathat. Erre csak az Olympus bejelentése szolgálhat válaszul. A Pana még 1-2 objektívvel, néhány vázzal biztosan hozzájárul az MFT rendszerhez, de ha nagyon beindul nekik FF rendszer, valószínűleg azt fogják jobban nyomatni.

    Az Olympus viszont (szinte biztos) megmarad a rendszernél, arról már lehetett is olvasni, hogy a stabilizátort még a mostaninál is jobb szintre fogják felhozni, illetve nagy ugrás várható szenzor téren is. Ők köztudottan sokáig hordoznak 1-1 technológiát, emiatt váltáskor elég nagy ugrás történik, ami szintén most várható.

    Szóval szerintem van ebben a rendszerben még kakaó bőven, más kérdés, hogy Japánan, ahol az Olympus nagyon erős, már a Canon EOS-M előzött, pedig nem sok jó gép található a rendszerben, natív objektívből sincs sok. Ennyit számít a marketing, ezt helyre kell tenni.

Új hozzászólás Aktív témák