Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jaanoo89

    aktív tag

    válasz ReSeTer #87827 üzenetére

    Sokan azt gondolják, a Pana kifarol a micro43 alól, na akkor tényleg lesz árcsökkenés. :D

    Szerintem egy videós GH és egy fotós GX szériát meg fog tartani, 2 gépet azért csak nem nagy költség fejlesztgetni, de sok új objektívet már nem várok tőlük az MFT-hez. Tulajdonképpen ők nagyjából készen is vannak, az objektíveik fele időjárás álló és van Dual IS bennük, nagyon belehúztak és pont ezért fura, hogy most meg lépnek más irányba is. Tőlük még egy fix 300 vagy 400-ast hiányolok, illetve egy olcsóbb 12mm-t, de ha ezek nem is jönnek, rendszeren belül meg tudod oldani ezt is.

    Az Olympustól várok nagyobb bejelentéseket, ők valahogy lemaradtak. Csupán 2 objektívük alkalmas a DUAL IS-re, várnék felújított objektíveket tőlük, illetve biztosan jön egy bazi nagy 12/f1.2.

    Szerintem ők nem fognak más rendszert bejelenteni, az viszont lehetséges, hogy valahogy beletuszkolnak egy picivel nagyobb szenzort a csúcs vázukba, amivel a PRO obik és a Sigma-k működnének. Mondjuk egy APS-C-hez nagyon közeli méretet (1.75-os crop factor). Talán a PRO obik jó minőségben ki tudnák rajzolni azt, a Sigma-k meg eleve APS-C-re vannak tervezve, szóval ott se lenne gond. Illetve a 4k60fps videó 100%, hogy jön tőlük is.

    Vagy nem lesz nagyobb szenzor, de lesz kézből kitartható HI-RES, én valamelyikre mindenképp számítok.

Új hozzászólás Aktív témák