Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tulku

    veterán

    válasz Dare2Live #6779 üzenetére

    Nézd...kogn.dissz. az is ha a saját JÓL BEVÁLT rendszerünket védjük. Azt mondod; neked az a jó, mert annak tudod egyedül elfogadni a minőségét. Ez is az. De nem baj, ez ebben az értelemben egy teljesen épeszű reakció. Madgie-é is (minek ennek a jóembernek illen nicknevet választania, még a ragozása is nehéz...azért baró ember :)) )
    És persze, ha tágabb értelemben nézzük, az enyém is, aki megnéztem az mft-t (nagyon tetszett!) most kóstolgatom a nex 5n-t (ez is nagyon tetszik) de (mint talán te is) mindenben észre veszem a hibát, egy ideig nem veszek róla tudomást, elnyomom, aztán váltok.

    Nyilvánvalóan nálad is eljött annak az ideje, hogy kifelé kacsingass. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy leváltod jól bevált nikanyon rendszeredet, de elgondolkodsz azon, hogy jó (is) lehetne egy ilyen-olyan mft-milc-mittoménmi, ami tán egy leheletnyit kisebb. (elnézést, de nem tudom másként értelmezni a kitekintésed, mert ha csak a minőség számít, akkor nem nézelődnél...tehát következik ebből a méret csökkentés iránti vágy)
    Persze másodgépnek...mert a rendszereddel meg vagy elégedve.
    És a kisördög megszólal: másodgépnek nem elnézed az illen-ollan hibáit? (kisebb szenzor, kisebb DOF...stb)

    Parci, Fattyú: Jobban van, de a kétlábú szarvasnak nem lesz abból börtön...hallani fogtok kis falunkról, nem megy az sehová, legfeljebb kissé lejjebb...

Új hozzászólás Aktív témák