Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    válasz schawo #59263 üzenetére

    "Mit jelent, az hogy műszakilag nem érett be? Egy live kompó során többszáz teljesen villanyos képet készít egymás után."

    Nyilván nem arra gondolok hányszáz képet lehet egymás után készíteni hanem amit le is írtam: a minimális záridő 1/2 sec. Lehet hogy valami kiolvasási dolgot nem sikerült eddig megoldaniuk és azért az ilyen hosszú minimális záridő hogy biztosan elkerülhető legyen az artifact (ott már a záridőhöz képest annyira kicsi a kiolvasási idő hogy úgyis az előbbi hatása dominál a képen)

    Persze nem tudom, ez csak tipp, de azt továbbra sem látom hogy ha rendelkezésre állt volna az olympusnak egy kiforrott e-shutter technológia, akkor miért fogta volna vissza mesterségesen.
    (Pl. az e-m1 a megjelenésekor kiugróan drága volt, nem világos miért csak elektromos első redőnyt (ha egyáltalán) engedélyeztek volna benne ha amúgy képes lenne a teljes elektromos zárra (és már így is több mint egy évvel voltunk a Pana megoldása után, amit nemcsak a top GH, hanem a mainstream G sorozatába is beletett)

    [ Szerkesztve ]

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák