Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • |AP|

    veterán

    Az ünnepek alatt túl sok időm van gondolkodni, technózni (ahelyett hogy képelni mennék :) ) és nem tudok megülni a s@ggemen.
    Nagyon szeretem a kis GM1-et, de viszket a tenyerem egy "fényképezőbb" gépért.
    A 12-32 számomra szinte a legjobb átfogás, a GM1-gyel együtt pedig tökéletes kis kompakt szörnyeteg, de néha azt érzem, hogy csak együtt ilyen ütős páros. A többi három obim (9-18, 20/1.7, 45/1.8) sem hatalmas, mégis kicsit idegenül hatnak a vázon (még a 45/1.8 a legjobb ilyen téren), nincs meg az egyensúly.
    Nagyon birizgálja a fantáziám egy EM10, a jobb fogás és az EVF miatt. Jeleztem a mintaboltnak, hogy ha lesz szabad darab, elvinném egy hétre és félek, ha bejön akkor nincs megállás :)
    Azt viszont sem a józan eszem, sem a pénztárcám nem engedné, hogy két gépem legyen, ráadásul a 9-18, 20, 45 trió le is fedne mindent ami kell.
    De nem szívesen engedném el sem a kis GM1-et, sem a 12-32-t.
    A vázat magában úgy sem lehetne szerintem eladni (pont azért, amit fentebb írtam: a 12-32 nélkül félkarú "óriás" - képzavar :) ) még ha az obit el is vinnék.

    Aztán itt van a GM5 is, ez egy csöppet nagyobb már, és van EVF, lehet ez lenne a számomra mindent tudó gép, nem tudom.
    Az EM10 próbahét sok mindent el fog dönteni, lehet az lesz a vége, hogy megvárom míg elmúlik ez a pillanatnyi elmezavar (és akkor talán az asszony sem öl meg :) )

Új hozzászólás Aktív témák