Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz jjeahh #57072 üzenetére

    Hűűű... kutakodok még, max ha nem találok csinálok vakuval pár tesztképet ha kérsz. Elsősorban derítőlapozok (jobban szeretem), ritkán van fenn az ND ('szem becsuk, háromra nyithatod' technikával :D ).

    hibavissza: Hátő... az irány oké, az extra profitban nem vagyok biztos; ha megnézel más rendszereknél hasonló cuccokat (lehet mindkettőnél ajánlott ár $-ban) akkor több üvegre azt mondanám inkább hogy jó árban van.

    +1 arra hogy a derítést (akármilyen formában is) nem lehet megúszni (persze a minél több tartalék mindig jól jön).
    1 TTL-es és két manuál vakum van, meg most már egy ember nagyságú derítőlap meg állványhoz derítő tartó. Ha minél gyorsabban/olcsóbban szeretné megoldani az ember, talán az állványra feldobom a derítőlapot a legjobb*. A szemből vakuzástól ellaposodik a kép; meg sztem csak tompítani, nem eltüntetni szabad az árnyékot (lehetőleg állványról, nem szemből villantani ha van rá mód).

    *Elvileg a derítőlap a legrosszabb megoldás. Ezekből csak a párosnál nem derítettem, a kék felsősnél meg megpróbáltam a magasra rakott arany derítőlapra villantani (nem lett jó), Abigélnél sajna fixen beállított atomvillanás volt elérhető. Mégis ezekből/általában nekem a derítősök tűnnek a legtermészetesebbnek, és azokkal volt a legkevesebb állítgatás, próbálkozás. Ok, egy normális TTL-es off camera vaku setuppal jobb dolgozni, de olyanom nincs. :(

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák