Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz jmakk #56017 üzenetére

    Ugyan utánvéttel kértem, de vehettem volna előre utalással /paypallal is, akkor a tranzakción már túl is lennénk. Hamarosan kiderül.

    Immi: arra csak simán letenném :P Olyan kicsi a magassága, olyan szűk tartományban állítható a feje, hogy alig vagy előrébb. Szerintem.

    Livio: gorillapodom nekem is volt, de nekem nem jött be. Amikor kell, akkor ritkán van mire csavarni, és nem is szívesen bízom egy faágra csavart gorillapodra a gépet. Ha meg nincs mire csavarni, akkor marad a föld, márpedig a fűből már nem lát ki. Egy ideje egy Hama travel compact minit használtam, ami alig nagyobb a gorillapodnál (~23 összecsukva, ~42 nyitva, tehát már használhatóbb méret) és könnyű; viszont vérgagyi, kihúzott lábakkal (már amikor úgy maradt -- elsőre szinte mindig elkezdett legalább egy lába visszafelé csúszni) csak könnyű, rövid gyútávú obikkal és nyakamban lógó pánttal mertem használni. Az EX-Macro már egy kicsivel nagyobb (28 --> 56), de cserébe sokkal bizalomgerjesztőbb kép alapján. S más meg nincs. Az ilyen kicsi állványok piaca hihetetlen ritka. Rengeteg a pöcök-rögzítős rádióantenna-lábas gagyi, van néhány 10-20 centis tabletop, aztán kb 120-ig szinte semmi, 140-től viszont mint égen a csillagok. A piac egyik fele túltelített, a másik felén meg hatalmas piaci rések tátonganak és senki sem használja ki, felfoghatatlan...

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák