Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz rumos14 #31014 üzenetére

    a szenzor tényleg fontos, de pont az m4/3 és az aps-c közötti különbséget kikóstolni egyre kevésbé releváns dolog. 2/3-ad fé különbség van köztük, az egyszerűség kedvéért lehet őket egy ligába sorolni. a nikon 1 tényleg még egy lépés hátra, elfogadom, hogy valaki ott már inkább máshol köt kompromisszumot (arról nem is beszélve, hogy erősen foghíjas és ritka hülyén árazott rendszer, ráadásul, nekem csak azért tetszik, mert ami nekem kéne belőle, azt épp tudja: fasza nagylátó zoom, fasza superzoom, fasza fix fényerős alap, bónusz a nagyon gyors működés).

    azt is elfogadom, hogy nem jön be nekem a 4:3-os képarány, és egyáltalán nem arról akarlak meggyőzni, hogy neked m4/3-os cuccokat kéne venned. megértem, hogy miért vettél nex-et.

    ami végtelenül dühít, az az, amit a sony csinál évek óta. és azért dühít, mert kihagyott ziccer, mert egy-két ügyes üveggel hatalmasat dobbantanának, én is kiszórnék mindent (bár épp nincs nagyon mit) és boldogan rohannék. a tizedik öngól után már ideges lesz az ember, na! :DDD

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák