Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    no ma megint voltam a saturnban, ez jo apropo volt par dolgot megnezni :)

    az uj topkompaktok nagyon tetszettek... kar hogy ezt a minoseget nem nagyon latni az mftknel.
    lx7 - jo a kompakthoz kepest sok kezeloszerv, kicsit kicsik a gombok, de jo minosegerzet. sajna le volt merulve.
    rx100 - egesz gyors masina, sajna sokat nem tudtam nyomkodni, mert a kezemben merult le. a szenzorat is figyelembe veve, szerintem ot valasztanam. egesz gyors.
    xz2 - kis ekszer, jo fogassal, a sebesseg is sokat javult az xz1hez kepest, gyorsnak mondanam. a kihajthato lcd szerintem felesleges ra.

    a d600on 1.4es 50es nikkor volt, meg mindig lassunak tunik vmiert, liveviewban pedig meg lassabb. amugy nagyon tetszik a vaz kialakitasa, de nehez mint a ko.

    xpro1 retro nagyon bejon, szuper a minosegerzet (ennel ereztem a topkompaktok mellett, hogy orom kezbe venni). a kezelese elsore faramuci volt, de gondolom ez szokas kerdese. nem egy sebes kamera.

    a kicsi nikon v1 is bejott, most joarasitva (350 eur), nem rossz... jo kezbevenni, gyors. a szarnak nem tudtak ebbe egy nagyobb szenzort rakni?

    a pl5 gyorsabbnak tunt a 3.5os kitobival (a leggyorsabb volt, amit probaltam), mint a nex7. nem volt rajta markolat, igy rem szar volt a fogasa, nagyon messze van a pl2tol.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák