Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz gorgo #15345 üzenetére

    webdesignerkent dolgoztam, igy elegge eszreveszem, ha vmi nem ugy nez ki a bongeszoben, mint amilyennek terveztem :) psban ez siman megoldhato a szinprofil beallitasoknal. a lightroomban meg csak most melyedek el, igy meg vannak feher foltok, es sehol nem talaltam meg eddig a megoldast. forumokban is tobb ember fennakadt ezen, de nem talaltam ra egyertelmu orvoslast, csak a szinter tulcsordulasokat lehet megmutattatni vele egy adott szinprofilhoz kepest. ezzel meg sokra nem megyek, ugyanugy mutatja mindegyik profilnal. a camera rawos dolognak meg utananezek.

    a legujabb ie es ff is kezel szinprofilt, csak a chrome nem, oda kulon inditasi parameter kell ehhez. de a lenyegen nem valtoztat, srgb kell ahhoz, hogy mindenki "egyforman" lassa.

    a monitorom nagyjabol szinhelyes, legalabbis egy atlagos monitorhoz kepest. pl2ot hasznalok, de a pana rawokkal dolgozni elsore is gyorsabb volt, mint az olympuseval. a szines kepeknel az olympus jobban tetszik, de ffnel a pana jon be jobban.

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák