Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hegyimorc

    senior tag

    válasz cOxeR #1455 üzenetére

    Valamiért sosem olyan helyeken találkozom ilyen mondatokkal, amik 10km-re vannak a legközelebbi parkolótól és legalább 1000m-rel magasabban :-)

    Persze vannak olyanok tényleg akik nem autóval "cipelik" és tényleg felmásznak a sziklás hegytetőre is, szóval ne vedd magadra.

    Nem is az a lényeg, hogy ki a fasza gyerek, hanem számomra inkább az, hogy kevesebb cuccal, jóval nagyobb távot megteszek. Ez is egy fajta kompromisszum, sőt az egyik legrégebbi amiben a két legkedveltebb időtöltésem üti egymást. (bringa, foto)

    De ha nem a szélsőséges helyzeteket nézem akkor is óriási a különbség a pici, könnyű és a nagy/nehéz cuccok között. A GF1+20/1.7 akkor is velem van, ha csak kiugrom a szomszéd pékségbe kifliért. Mutass nekem egy Háry Jánost aki azt állítja, hogy ide magával vinné a Nodal Ninját, állvánnyal, vakuval, toronyóraláccal együtt, hátha épp ott jön rá a gömbpanorámázhatnék! ;]

    ps: Az ellentmodásokat én úgy oldottam fel, hogy van kétféle cuccom is :-)

    Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA

Új hozzászólás Aktív témák