Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sebgutkopf

    őstag

    válasz Tulku #14365 üzenetére

    Így már világos. Mindenesetre akkor is örülök, hogy végre a sonyn kívül más is rákapott az avchd 2-re. Remélem hamarosan még többen követik ezt a trendet.

    Bitrátát nem írtak ugyan az 50p-hez, de nekem gyanús, hogy azonos lesz a sony-val. Lévén az avchd 2 szabvány magát a bitrátát is meghatározza lényegében korlátozza. Ez fontos ahhoz, hogy az új fw-el a BR lejátszók tudjanak az anyaggal kezdeni valamit. Egy nem szabványos bitráta a gyártó számára nem biztos, hogy kívánatos.

    Viszont a 25p kedvelőinek esetleg jó hír lehet, hogy valószínűleg az alacsonyabb frissítés maximális bitrátája növekedni fog és az 50p-s közelébe kerülhet. Ezzel talán a fw hekkelés javarészt értelmét is veszíti. Az 50p-t lenne értelme inkább tovább hekkelni.

    A pana ezen lépése után viszont azt kell mondjam az em5 videó módja lényegében rögtön elavulttá vált. :( Van sokkal jobb mft rendszeren. Olympus! Egy ilyen drága gépből, 2012-ben ezen a piacon nem szabad kihagyni! A sony szenzor biztos nem gátolná az em5-öt a jobb videóban.

Új hozzászólás Aktív témák