Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Parci #13559 üzenetére

    hifiben mindig van vmi divathullam, szerencsere a mostaniakat mar nem ismerem. az erositot igazabol csak brahibol vettem, koscso feri (penna) ajanlotta, ujonnan volt 50e - egy digitalis pana xr55 hm erosito. analogban sima hulladekhangu cucc, de ha egy jo digitalis forrast kotsz eleje, nem csak az arat meghazudtolo koherencia es ritmika jon elo belole. teljesen a naim/heed iranyba szol, persze annyira nem kifinomultan, illetve a benne levo kapcsolouzemu taptol sem lehet csodakat varni (nagy hangtomegnel elkezd osszeesni), de le a kalappal elotte. baromi sokat kellett jaratni, de megerte, el is adtam a heedet.

    a doboz jpw sonata (ez is divathullam volt akkor, es kivancsisagkeppen jott a panaval egyidoben) - illetve azert van egy olcso reflex kontroldobozom egy aegis one [link]. desktopon nuforce icon + jpw gold monitor, illetve egy grado fules. ha a jovoben megint hifizhetnekem tamad, akkor tuti maradok ilyesmi vonalon - pl naim xs, meg kicsi vmi zart monitor.

    digitalis backendnel nekem az a tapasztalatom, hogy erre erdemes a legjobban figyelni, ha itt szetcsuszik vmi, nincs ami kesobb osszerakja, max a hibat fogod ideoda tologatni a rendszerben. es nem is kellenek csodadolgok, inkabb a koherenciara erdemes figyelni, es akkor egy olcsobb cucc is szolhat normalisan. szvsz ha minel kevesebb eszkozzel es minel rovidebb uton valositod ezt meg, annal kisebb a hibalehetoseg.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák