Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz Marseille199 #12844 üzenetére

    Nekem nyaraláskor nem a fejlődés a célom(és szerintem nagyon rossz megközelítés ha valakinek az, kivéve persze ha szándékosan ilyen jellegű nyaralást tervez) hanem az emlékek megőrzése az idő korlátoltsága miatt a lehető legjobb minőségben a leggyorsabban. Én még csak nem is hívom komponálásnak azt amit én csinálok, csak gyors állítás(manual módban használom azért, de lehet csak amiatt mert az auto nagyon gyenge) és lövés kész, a többi a szabad szememmel akarom nézni, nem a kijelzőn keresztül. Ennek ellenére nem lett volna elég egy 8 gigás kártya, igaz nem sokkal léptem túl. De akkor mi van azzal aki 3 hetes nyaralást is meg tud engedni magának..

    Valószínű a különböző szintek keverednek egyébként, szerintem azt a szintet azért gyorsan el lehet érni hogy nagyon rövid idő alatt egy tűrhető, átlagkompakt minőséget meghaladó képeket lőjön az ember milcel, nekem ez volt a célom. Valakinek meg az hogy ez legyen a szakmája, nyilvánvaló melyik az időigényesebb.

    Mercutio: igazából elég távol értünk a kezdeti ponttól, nyilván mindenkinek megvan a maga szokása. Te nem tudnál élvezni egy városnézős nyaralást ha három/négy percenként lőnél egy darab képet, én meg élveztem ilyen intenzitással is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák