Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- iPhone topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Kíváncsi vagyok mennyit fog növekedni a hardverigény. Az A13-hoz a 4 GB ram még elégséges volt, az A14-hez már nem az. Érezhető a különbség. Ugyan ez volt az A12 -> A13 váltásnál is. Előbbinél a 4 GB ram bőven jó volt, utóbbihoz pedig már csak elégséges.
-
félisten
És ki kényszerítette a kuglit, hogy telefont adjon ki? Semmi varázsa már ezeknek a kacatoknak.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
forumpista
aktív tag
válasz Plazmacucci #2 üzenetére
+1. Amennyi “ujdonsag” jon ezekkel a verziokkal ma mar akar 2-3 evente is eleg lenne kiadni egy foverziot.
-
senior tag
válasz milkabrams #4 üzenetére
Céges Galaxy A53 szintén. Az állandóan futó céges appok (javarészt microsoftos tákolmányok) + a one UI miatt olyan, mintha a Motorola Milestone-omat nyomogatnám néha. De legalább 120Hz-en nézhetem, nem leszek elégedetlen
Your life is a lie.
-
milkabrams
őstag
-
joey04
titán
Teljesen fölösleges évente telefont is meg új főverziót is kiadni. Egyik sem kell évente.
-
-
joelke HU
senior tag
Azt nem értem, hogy miért itt tartunk még. A Fuksia az merre van? Nem úgy volt az mindenen is futni fog?
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
válasz dzsóbácsi82 #11 üzenetére
A # kimaradt.
A tokfozelek regen se izlett, most se izlik.
[ Szerkesztve ]
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Predatorr
őstag
válasz forumpista #3 üzenetére
A 14-esben pl. nagy újdonság volt, hogy egy rakás régi jágékomat nem tudom többé használni. Fogyasztóvédelem meg sehol. De mondjuk a zenelejátszás sem indul már automatikusan, eszköz csatlakozására, vagy váltásukkor leblokkol a lejátszás, és az egész, addig pörgős rendszer iszonyatosan akadozóvá vált, 120Hz-en néha 2-3FPS, főleg appváltásnál.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
tomboy0013
veterán
Béta 15-ön vagyok a P7 Pro-nál, de nálam már stabil és bugmentes volt 3 frissítéssel ezelőtt is. Ezt szeretem a Pixelemben, már a béta 4-től full stabil a rendszer (Android 14 alatt is ez volt), a második főverziós frissítés az Android 15 a telómra és tökéletesen funkcionál, az üzemidő sem romlott egy kicsit sem. Pixel előtt egy telómnál sem láttam ilyet minőségű frissítéseket.
-
mad823
őstag
Az az igazság, hogy a különböző Android verziók hardverigényét az AOSP-on kéne összehasonlítani, nem pedig a gyártók által összegányolt verziókon. Az, hogy a Samsung meg a Xiaomi újabb és újabb szoftvere egyre lassabb, az nem jelenti azt automatikusan, hogy a core rendszer gépigénye nőtt volna meg. Érdekes módon a Pixeleket és mondjuk a LineageOS-t futtató telefonokat nem vágja oda egy-egy verziófrissítés...
-
kezdő
Talán nem lenne baj, ha az évenkénti frissítéseket kicsit elengednék és egy-egy főverziónak több időt adnának.
-
Predatorr
őstag
Nem igazán értitek a gazdasági növekedés lényegét. Bevételt kell növelni, ha szét is fő alattunk a bolygó, mindig csak minimális
fejl... változást hozva hardverben, szoftverben. Atlétikai versenyeken sem véletlenül mindig csak 1cm-rel döntenek rekordot."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Yettel topik
- Szólánc.
- Újra nagy divat Európában az online vásárlás, hála a Temunak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 128 GB Midnight Fekete Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128/6GB fekete + töltő + S View gyári tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest