- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
Amúgy használtál mostanában telefont? Az a pár év inkább 4+ és utána sem kell kidobni, eközben nem hiába zuhant be a kompaktok eladása tekintve, hogy egy jobb telefon bőven tud annyit, mint amit egy átlagember akar.
Ez az agyjátszás anno nálam is jelen volt, igaz más területen, mikor Chord mojo+drága fejessel kínlódtam a vonaton, mellé meg hozzád hasonlóan le is néztem azokat, akik nem fél millás rendszeren hallgatták a zenét, csak közben rájöttem, hogy van egyszerűbb megoldás is, ami elfogadható komprumisszum a minőségben. Továbba is tartom, hogy egy jó telefon és jó gcam pláne egy ilyen kályhacsővel majd mindenkinek elég aki nem hardcore űzi a hobbit. [Itt] a tré minőség. -
LosBlancosRM
őstag
Napindító baromságnak elég erős amit írtál, de ha nem lesz ma már más, akkor nem para.
Nem tudom miért gondolják azt sokan, hogy mindenki fotós. Inkább agyjátszásnak vélem. Céleszköz mindig jobb lesz, mint ami "tudja ezt is", ezért is jobb a telefon abban, hogy a pillanatot megörökítse, mint egy fényképezőgép, ami nincs ott. Persze akik szerint sz*rt se ér egy ilyen gagyi telefon, azok biztos egy A5X-vel és egy DSLR géppel járnak nap, mint nap. Azt pláne nem értem, hogy miért venne bárki fotózni telefont... Teljes agyrém.
Vesz egy telefont, amiben jó a kamera, hogy ha kell, tudjon fotózni vele. Nem atomfizika ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vesz egy telefont, amiben jó a kamera, hogy ha kell, tudjon fotózni vele. Nem atomfizika ez.