- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buci21
addikt
Üdv!
Spire Jewel 420 táp milyen? van egy kolléga a milyen gépet totyicban, akinek egy i5 4570 alá menne.(#60518) BomiBoogie:
A táp "pofája" 85*150mm ATX szabvány szerint, azaz a 3 értékből csak a 140mm lehet a hossza, hisz a másik kettő a magassága és a szélessége. Szóval be fog férni.
-
Buci21
addikt
ez jó táp? mármint irodai gépekbe ajánlható?
THX mesterek
-
Buci21
addikt
válasz
Aryon87 #56988 üzenetére
nem vagyok tápos, de igazából ha megnézed, a 8 pin és a 4 pin ugyan úgy van bekötve, csak a 8 pinesen logikusan duplaannyi kábel fut, és batár tuningnál a 4 szál kábelen leolvadna a szigetelés, a 8as meg bírja. nem tudom pontosan hány ampert lehet egy pár zsinórra terhelni, de a 8asra duplaannyit. de persze ez 150W felett lesz kb lényeges, Z-s lapokon, K procival és tuninggal
-
Buci21
addikt
válasz
Aryon87 #56608 üzenetére
nekem 2500 volt 2db kondi cseréje. A többit is átnézte és kimérte. A tápban ezek különösen hülye helyen voltak nálam. nekem ő segített, jó munkát végzett és nagyon segítőkész volt
a táp egy Toughpower 750-es volt amúgy.
-
Buci21
addikt
válasz
syberia #56561 üzenetére
ez lesz, igen
AcBell van benne, és a gyártó katalógusában is létezik. gondolom OEM partnerként az IBM-nek gyártják a tápokat. Jó lesz ez nekem
THX mindenkinek, buci OFF
(#56561) syberia:
vagy a raider is játszik. nah ez még eldőlköszi a segítséget.
szerk: az IBM-ben a sokkal több csatlakozó tetszik.
-
Buci21
addikt
válasz
Graphics #56558 üzenetére
persze, össz 475W max amit lead, de azért a proci ágát békénhagyom, a VGA pedig kap a PCI-E ágról és a Molexes vinyós ágról. Annyi vinyó úgysem lesz (1 SSD, 1 vinyó). 475W gyakorlati, 200 a VGA és 75 a proci reálisan maxra terhelve. 3 ágon ezt már csak el tudom osztogatni
Köszi a segítséget mesterek.
-
Buci21
addikt
válasz
syberia #56556 üzenetére
nah ez tetszik
a hardverkernél ez nincs is
szunyálok rá még egyet
Köszi a segítséget. Éjjel ez és az IBM bunyózik még egyet a fejemben, és aztán pár hét és összeáll a gép. (pár alkatrészre várni kell, pl ház
)
(#56556) syberia:
400-as tápra 4870x2? tyűha az bátormagában 270W-ot bekajál. Szerintem ami tuti megoldás: AcBell táp, PCI-E 6pin egyik helyről, molex-->PCI-E a másik. Fuck yeah
-
Buci21
addikt
válasz
syberia #56554 üzenetére
de el elhet úgy osztogatni, hogy 2 ágra kerüljön a VGA? ha igen, akkor nekem nem para a dolog
mi szokott külön ágon lenni? Tényleg szeretnék legolcsóbban értelmes vásárt csinálni, tudom, h nagyon ciki, de a válságos időkben az ember egy 180 rugós gépnél is 2-3 ezer forintot meg akar spórolni, ha értelmesen meg tud
-
Buci21
addikt
válasz
syberia #56552 üzenetére
a többágast magyarázd pls el, miért baj? nem lehet hogy egyik ág, másik ág, és így 36 amperből gazdálkodik a VGA? Csak szeretnénk minden fillért a VGA-ra és a procira fordítani, így az a 2000 forint különbség számít, ha nincs sok különbség a két cucc között. 17 amper a kb 200W, amit bekajál a 7950, ennyit egy 18A-es ágról nem adnék én sem neki szívesen.
csak mert a 80+ bronze bőven fasza nekünk, nem némaság a cél, csak vigye az idők végezetéig
-
Buci21
addikt
válasz
syberia #56548 üzenetére
mi ez az osztott ág mizéria? a mostani 750-es Toughpoweremen 4 12-es ág van, és semmi baja. 3*18 amperrel mi a baj? (tudom, hogy peak értékek). Miért ne tudnám úgy elosztani, hogy ne egy ágon legyen a VGA? 2 dugót kell beledugni nem? egyik innen, másik onnan.
Azért néztem csak a lenovot, mert workstationba nem tesznek szar gyári tápot. És ATX méretű, szal bárhova passzolna.
-
Buci21
addikt
Üdv!
egy i5 4440 és egy HD 7950 kombinációja alá milyen tápot javasoltok, a lehető legolcsóbban? CTG 500 szerintem elboldogulna vele, nagyon max esetben egy FSP Raiderre rászánnánk a pénzt, de a lényeg, hogy minél több lé jusson a VGA-ra, de a táp se legyen megbízhatatlan hulladék. Vélemény?(#56533) Milo629:
minek Z87 a szorzózáras alá? -
Buci21
addikt
-
Buci21
addikt
namost, itt ez a táp, és jó ára van, ahogy belekukkantottam kultúráltan néz ki és masszív, súlya is van. többet nem tudok róla. valaki tud? megvehető? megéri az árát? jó minőségű?
a milyen gépet topicban merült fel a kérdés, 2db HD 7970 mellé jó lenne-e
-
Buci21
addikt
Nincs nálam a táp, csak mondták hogy van egy ilyen, vihetem mert feleslegessé vált. Amit tudok, hogy Thermatake Toughpower 750W. pontosan ilyen, ha ez segít
-
Buci21
addikt
Üdv!
Thermaltake Toughpower 750 mennyire megbízható? Channel Well bél van benne ahogy néztem. A kezembe került egy, és be merjem tenni gépbe?Készenléti kör kondijai cserélve lettek, ennyit tudok a múltjáról. Elindítottam kézben, a feszültségértékek stimmeltek, pontosak. Táp ez vagy hulladék? Súlya van
Egy i5 2400 és egy 6870 el fog róla menni?Csak hozzám került, mégsem dobom már ki ha nem hulladék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- FSP HYDRO M PRO 800W
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest