- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy kicsit pajzán kérdésem lenne: HOSSZÚ és PUHA tápkábeleket keresnék
A gyáriak merevek és rövidek (corsair RMx).
Egy 24 pines alaplapi tápkábel és egy 8 pines VGA kábel kéne, és látom hogy vannak húúúde prémium kébel kitek, de az nincs leírva sehol hogy ezek most merevek vagy milyenek. Webshopos cuccok ezek, esélyem sincs megtapogatni sehol élőben
-
válasz
cibus #150556 üzenetére
Meg vagyok győzve, meg tudtam én magamtól is, csak hátha valaki azt írta volna hogy "á figyi jó lesz az a hatötvenes eremiksz". És hidd el ezerszer megbántam az i9-et amíg a hűtéssel szenvedtem (delid, házcsere, contact frame, ötezer ventillátor, push-pull radiátor setup, apámfasza... agyrém).
-
válasz
cibus #150540 üzenetére
Egy i5 4690K-t váltott 10 év után. Munkára kell, 40-60 chrome tab (4 browserre elosztva), 20-25 excel meg word, pár darab gigás méretű PDF. Fut még a monday kliens, a teams, outlook, pár powerpoint prezi meg a discord a midjourney miatt. Az excelek több tízezer sorosak meg sok tabot+függvényt tartalmaznak általában. Ezek mellett fut a DreamWeaver és HO-ban fut még mellettük egy WoW vagy Eve Online vagy Diablo4 (két meeting között egy kis farm). Illetve a másodállás miatt a háttérben sokszor Agisoft Metashape-ben fűz össze a gép orthofotókat, kb 40-50 ezer fotóból (ezt gyakran otthagyom éjszakára, így 0-24 megy a gép).
Alapvetően az i9 volt a cél igen (szeretem az érzést hogy megnyomom a gombot és megtörténik amit szeretnék), de akkor még nem tudtam hogy a hűtése kicsit más kávéház egy i5-ös képest. Ha bárki i9 vételét tervezi, 420-as AiO alá ne adja, nem fog menni.
-
-
Jól sejtem hogy egy i9 13900 CPU + 4070 RTX VGA kombóhoz szegény Corsair RM650x-em már kevéske lesz?
A CPU csúcsban 340W-ot eszik, a VGA-t most fogom megvenni és a netes mérések szerint csúcsban 300W környékén eszik.
Mivel a CPU ereje végtelen, így nyilván kigyilkolja a VGA-ból a 300 wattot, viszont a VGA kevés lesz ahhoz hogy 340 watton dörögjön a CPU. Annyira határeset ez a kombó, és annyira szeretném megúszni a táp cserét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming 1000W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- FSP HYDRO M PRO 800W
- MSI MPG A650GF Gold 650W Moduláris Tápegység
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest