-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jäger86
csendes tag
Sziasztok!
Melyik a három közül?Samsung S8, Google Pixel, Huawei Mate 9 ?
Tudtok nekem érveket,hogy melyik a legjobb minden téren?Hálásan köszönöm !
-
Jäger86
csendes tag
Sziasztok!Telefonvásárlásba vagyok és nem tudok dönteni. Nexus 4-em volt. Az biztos hogy 6-os kijelzőst szeretnék,sokat videózok és zenét hallgatok,netezek. Legyen gyors ne fagyon le,ahogy a 4-es se tette. Nem pakolom tele lomokkal.Csakis újat szeretnék venni. Tudnátok ebben segíteni? Előre is köszönöm!
-
Jäger86
csendes tag
válasz
freestailo #46850 üzenetére
Akkor meg is van a választás marad a Nexus 4.Köszönöm a tájékoztatást.További szép napot kívánok Nektek!
-
Jäger86
csendes tag
-
Jäger86
csendes tag
Köszönöm a gyors választ és a tpic-ot. Szóval az N4-es komolyabb mint a P6. Ezek szerint jobban is ajánlod?
-
Jäger86
csendes tag
Sziasztok!
Tudom hogy nem ez a topik ahol hasonlítani lehet,de nagyon S.O.S kérdésem lenne!Nem tudom igazán eldönteni hogy Huawei Ascend P6 vagy Lg Nexus 4 okostelefont válasszam.Ebbe szeretném a segítségeteket kérni!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest