-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Torma
lelkes újonc
Nezegettem teszteket.
Mi az a "flashgrip killer" es a "notch"? Mindenhol ezeket latom. Mit jelentenek?
Illetve baratomat ideznem egy Xiaomi es LG-vel kapcsolatosan, hogy mennyire nem alternativaja egy Samsungnak pl.
"Mindenki mondja mekkora alternativa egy Samsung vagy Apple melle. Aztan fel ev utan elb*szodnak meg fel meterrol leejted, betorik a kijezojuk, meg az oprendszer is kaki."
Erre reagaljatok, had oltsam le
-
Mr. Torma
lelkes újonc
válasz
maczera #131850 üzenetére
Ezzel semmi gond nincs.
Ugyanaz a manufaktura gyartja kinaban a NIKE cipoket meg a noname cipoket. Ugyanaz a gyartosor. Csak az egyik legyartasanal sokkal korultekintobbek a minoseget illetoen.
Bar itt ketseg kivul nincs ilyen minosegbeli kulonbseg a 2 marka kozott. Az hogy valamit egy helyen gyartanak, nem jelenti azt, hogy a minoseguk is megegyezik.
-
Mr. Torma
lelkes újonc
válasz
s4tch #131848 üzenetére
Visszaterve meg 1 mondatig az eredeti kerdesre: fel evvel ezelottig adtam-vettem hetente a telefonokat, szinte minden volt a kezemben.
En bizton allithatom, hogy meg mindig van kulonbseg akozott hogy egy samsungot / huawei-t fogsz a kezedben vagy mondjuk egy egyeb, feltoroben levo markat. Es nem azert, mert latom a logot... Akar Xiaomi-t. Lehet kicsit pszihes, de en igy gondolom.
-
Mr. Torma
lelkes újonc
válasz
Mr.Chow #131806 üzenetére
Ezek kozul csak a samsung. Szerintem amugy is
nincs kulonosebb indok. Samsung az samsung. Oriasi tamogatottsaggal, nagyon jo kameraval, nagy szervizhatterrel, jo android felulettel (sztem), jo akksival, es vizallo.
nem is gondolkodnek egy asus vagy nexus-szal szemben. Esetleg meg huawei p20pro kamera miatt. Meg sztem kullemre mindent ver.
-
Mr. Torma
lelkes újonc
válasz
maczera #131789 üzenetére
Nem J3 az azert mas kategoria.
De nem bujok bele ennyire a specifikaciokba. Most 4 giga ram vagy 3 giga ram. Annyira nem izgat. Ha neha picit megakad a telefon egy fel masodpercre, nem fogok hanyat esni. Nem nasa gep kell nekem. 3 giga ram is tokeletes mindenre.
Ellenben ott van pl a samsung a5 2017. Olcsobban meg lehet kapni mar, en hasznaltam egy ideig. Zsenialis telefon. Szerintem a mai napig az egyik legjobb. Es megiscsak samsung. Es vizallo. Es nagyon szep, hatarozottan jobb kameraval stb.
Sosem erzem h a xiaomi vagy a nexus vagy akarmelyik ilyen gyarto fel tudna noni egy samaung melle.
-
Mr. Torma
lelkes újonc
válasz
juuzer #131784 üzenetére
Had kerdezzem meg miert dicserik agyon ezt az m1a1-et? Tenyleg ilyen jo? Egyik ismerosomnek van, azt mondja hogy a kameraja kozel sem olyan jo, mint amennyire dicserik. Es pl egy kozepkategorias huawei vagy samsung az akksit kiveve mindenben minosegibb es odaveri... ez baromsag?
-
Mr. Torma
lelkes újonc
válasz
Celithrandi #131782 üzenetére
Sziasztok. Xiaomi m1a1 vagy p10 lite esetleg valamilyen samsung? 50-60 ezerert mit ajanlotok?
Kek / szurke honor is nagyon tetszik, sot kulsore a honrok gyoznek nalam. Jo kis keszulekek? Mit ajanlotok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest