- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxiszalai12
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretne új telefont.
Asus Zenfone Max Pro ZB602KL 4/64 vagy Xiaomi A2 4/64 -t ajánljátok neki? Én amit észrevettem különbség az a proci. Esetleg van más ami húzza a dolgot? Köszi előre is! -
maxiszalai12
tag
Hali! Szükségem lenne egy DUAL SIM-es telefonra. Jelenleg P8-am van. Hasonló vagy jobb teljesítményt szeretnék. Kérhetek segítséget mit érdemes most megvenni? Ár keretet most nem írok, a P8 körüli teljesítmény a cél. Köszi!
-
maxiszalai12
tag
Sziasztok!
Jelenlegi Huawei P8 telefonomat szeretném lecserélni. Mate 10 Lite-nál van jobb választásom? Keretem max 80 ezer Ft, átlagos használatra kellene. Nem játszom. Böngészőben 5-10 oldal szokott nyitva lenni. + szép képeket készítsen. -
maxiszalai12
tag
válasz
Viktor0610 #120699 üzenetére
Köszi! Melyik Honor-ra gondolsz? Egyébként a Stock nem lenne gond, csak azt nem tudom hozna e akkora teljesítmény növekedést, hogy megérje megvennem 70 ezerért.
-
maxiszalai12
tag
Sziasztok!
Huawei P8 ról váltanék Xiaomi A1 re.
A kérdésem az lenne, mennyire venném észre a különbséget és miben?
Köszönöm szépen előre is! -
maxiszalai12
tag
Sziasztok! Huawei p8-at el tudnám adni 43 ért. 53-ért van redmi note 4 eustocknál. Előrelépés vagy hátralépés lenne? Érdemes?
-
maxiszalai12
tag
ASUS ZenFone 2 Laser ZE550KL 16GB 48 ezerért hazavihető most. Mennyire megérő? A kategóriában van jobb? Egyel lejjebbi kategória után érdeklődtem pár napja. Lehet beruházok valami 50 körülire inkább ha annyival jobbak.
-
maxiszalai12
tag
Allview P8 Energy Mini most 35 ért vihető. van ennél jobb ajánlat jelenleg a kategóriában?
-
maxiszalai12
tag
Sziasztok! telefon vásárlás előtt állok. 40 ezer körül szánnék rá. Nincs semmi kikötésem fő szempont az ár érték arány. Vernee Thor nem nagyon jött be. Lehet még "friss" a gyártó.. negyed év után megváltam tőle. Jelenlegi helyzetben mi lenne a legjobb választás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest