- [Re:] A Redmi K30-cal rúgta be az 5G a középkategória ajtaját
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Huawei P30 - kell ennél több?
- [Re:] Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
- [Re:] OnePlus 7 Pro - hétpróba
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- [Re:] Samsung Galaxy S10e - esszenciális
-
- Utoljára frissítve: 2016-08-29 11:49:17
Mobilarena
Akik hosszú tárva terveznek telefont, azoknak különösen fontos, hogy igényüknek megfelelő készüléket válasszanak, mert több évig is használni fogják. Ennek a topicnak a célja, hogy segítsünk ebben a választásban, rávilágítsunk az esetleges hibákra, vagy lehetőségekre, a javításokra, amik szoftverfrissítéssel jöttek ki és hasonlók. Nincs ez másképp azokkal sem, akik gyakran cserélgetik telefonjaikat.
Hozzászólok Aktív témák
-
Ed3r_X_
veterán
Grand X In. Most volt Advance-m nem volt az se rossz, minden játékot vitt, de valahogy még is áttérek Grand X-re. Nagyobb kijelző, több RAM, erősebb proci, erősebb GPU. Kompatibilitás elhanyagolható, ahogy néztem a topicot nagyobb címek is futnak, MC4 pl stb.
HuMarc: Nem csak virágboltból lehet nem hivatalosan beszerezni, build.prop módosítással sok mindent el lehet érni
Vagy wwenigma bejegyzése erről
"The best things in life aren't things"
-
Ed3r_X_
veterán
Az az első rész volt, a 2-nél nincs baj azt olvastam. Az első rész azt viszont gondolom nem csinálják már meg rá.
t256: S3 Mini jobb. Persze drágább, és annyi pénzért lehet jobbat is kapnál már.
HuMarc: A tesztben is az 1 van, és a videóban laggolt. A topikba nézve azt mondták a 2 megy szépen.
elpatkorado: Nekem sem volt ZTE-m, most majd lesz
Samum volt, Alcatel, Samu
Grand X In pár játék.
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
veterán
Xperia Mini erősebb, Defy gyengébb kicsit. Defynek nagyobb a kijelzője, nagyobb a felbontása, és nem mellesleg "strapa". Osztálytársamnak Defy-je van, pont ezekre használja mint te, és nem panaszkodott soha rá.
-
Ed3r_X_
veterán
A Jiayu G3 nem rossz, de a HD kijelzőhöz kevés az SGX531. (Persze ha nem játszasz akkor....
Amit én mondanék:
-S Advance
-Galaxy Nexus (a friss szoftver miatt)
-De addig még mennek le az árak, lehet jobb is lesz már ennyiért.
-Esetleg S2?[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
veterán
Hát mondjuk ezek között van 1-2 igényes grafikájú játék is, HD kijelzőn a Nova 3 már nem megy, akad, és sanszos hogy a Real Racing stb.-k sem fognak jól futni.
A friss szoftver miatt a Galaxy Nexus ami jó választás lehet, akkor május körül az ára akörül fog mozogni
-
Ed3r_X_
veterán
Konkrétan mindenre elég az a 768 RAM. Masszívan játszottam Advance-n vele. Nova 3 és társai
doke78: Hát nálam az F5 lenne: szebb, több RAM, nagyobb felbontás, LTE képes, viszont az akksi kicsit kisebb, meg a kamera. A többiben jobb. Árban hát 80 körül tippelem, de a pontos SoC meg sincs nevezve.
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
veterán
Xperia Tipo? ZTE Kis Plus? Huawei Y200 (bár a RAM miatt kevésbé) Ezek még újonnan se sokkal drágábbak, aprón lehet ki is fognál olcsón alig, vagy nem használtat.
Esetleg régebbiek még, de ARMv6 felé nem érdemes gondolkodni
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
veterán
Most leszámítva mindent, csak a belsőt nézve.
L9> S Advance > Xperia U
Külsőt neked kell eldönteni
Újonnan vennéd?
-
Ed3r_X_
veterán
L9
Több RAM mint a többiben, nagyobb felbontás is, erősebb belső hardver. Viszonylag nagy, nekem tetszik pl. Videót Full HD-ban vesz már. Én azt választanám. (Főleg a RAM miatt is)
-
Ed3r_X_
veterán
Ha a processzor nyers számítási erejét nézzük akkor gyorsabb. Optimalizációban lehetetlen az IOS-t megverni, mivel alig 3-6 készülékre optimalizálnak, ellentétben az Androiddal. Végül is ha egy árban van a kettő neked kell eldöntened, mert mind a kettő megéri szerintem. Mondjuk One S-el sok baj volt a kapacitív gombjai miatt. Viszont hardverileg erősebb, frissebb szoftvert meg a 4S fog tovább kapni szerintem. Mindnek van előnye, kinek mi a fontos.
Szoftver miatt mondanám a 4S-t,meg végül is sok játék elérhető még a 3GS-re is, az nem akadály a picivel gyengébb hardver szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
veterán
WP-sek közül a 8S, mivel az már WP8-al jön, amire valószínűleg lesz még frissítés. Hardverileg is erősebb, mint a Lumia 800.
Desire C-t nem értem, teljesen más kategória, ezek közül a leggyengébb. Persze alap dolgokra az is bőven elég lenne, talán még az általad felsoroltakra is
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
veterán
Nem úgy
Értettem, de akkor bőven jó az is (Desire C), vagy a Lumia 800.
Bár ha a pénz számít, és a kinézet, akkor HTCArra rá sem kell dobnod.
Némi netre, e-mailre, telefonálásra, többire megfelel az is.
[ Szerkesztve ]
-
Ed3r_X_
veterán
Hát itt jön elő hogy mi a fontosabb? Amúgy L9-et ajánlanám, Grand X In-ben Intel proci van, játékok kevésbé szeretik.
-
Ed3r_X_
veterán
Grand X In, nekem bejön, ilyenem van
-
Ed3r_X_
veterán
Melyik Optimus? L7?
Akkor Lumiát ajánlom ha a fentebb említettről van szó,
Mennyire lenne rossz döntés? Nemsokára jön hasonló árban a Lumia 620 (vagy már van is) ami már WP8-as.
A Samsungok igen jó árban vannak, de a fent említett dolgokra az általad említett két készülék is bőven megteszi szerintem."The best things in life aren't things"
-
Ed3r_X_
veterán
Az Alcateleket nem ajánlom, qltsar fórumtárs szerint a szoftverjük igen össze van kuszálva. Meg hardverileg jobb a Grand X In a többinél, Alcatelek a végén állnak erőben.
S Advancem volt, most Grand X In-em van. Nem bántam meg hogy lecseréltem, erősebb, jobban tetszik, többet tud. Kamera, hardver, kijelző.Nem mellesleg ha valami lenne vele egyből cserélik, T-nél
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- [Re:] A Redmi K30-cal rúgta be az 5G a középkategória ajtaját
- [Re:] Xiaomi Mi 9 - egy híján
- [Re:] Honor 7S
- Milyen notebookot vegyek?
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- SONY LCD és LED TV-k
- League of Legends
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- [Re:] Eladó Denon DRA-385RD rádiós HiFi sztereó erősítőm. 27000 Ft
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470, 14" Full HD IPS, i5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, ujjlenyomat olvasó, 6 hó gar
- Dell Latitude 7490, 14" Full HD IPS, i5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, gyári garancia 2022.06.
- iPhone 8 plus GOLD 64GB
- Új HP Elitebook 840 G6, 14"FHD IPS, i5-8265U, 16GB DDR4, 256 NVMe SSD, WIFI 6 (AX200), gar 2022.12
- Lenovo y530 ( HyperX 16gb, SSD, I7 )