Hirdetés

Keresés
 • tvamos

  PH! nagyúr

  Jo lehet a Moto G, ha nem zavar, milyen a szervize. (En inkabb az Expansys-tol vennem, mint otthoni GSM boltbol.)

  Azert jol gondold vegig, mire is kell a telefon pontosan, mert eleg sok a korlat! (Szerintem nem annyira okos meg az, mint kene. Semi Smart.)

  En mar inkabb veszek nagyobbat, mint szeretnek, mert a 4-esek tul kompromisszumosak. (Nexus lesz, ha ossze jon a penz, es inkabb egy hasznalt Nexus 4, mint egy vadi uj akarmilyen WP. Persze, ha a 41 MPix-re gyurnek... talan...)

  Minden, amit leirtam, csak a szubjektiv velemenyem, a valosaggal valo barmi nemu egyezes csak a veletlen muve!

 • Devas

  PH! addikt

  Moto G egy elég erős hardware-el szerelt készülék, kamerája átlagos. A probléma az hogy nem bővíthető SD-kártyával, épp ezért inkább a 16 GB-os változat ajánlott mint a 8 GB. Gariztatása gázos lehet, mivel nincs itthon szervíze. Ami még mellette szól, hogy a google jobb támogatást nyújt hozzá mint a többi androidos készülék esetén.

  WP telók esetén inkább a Nokia ajánlott, a remek offline navigáció és a kamera miatt.

  SP asszem 4,7 colos. Kicsit nagy, de még nem vészesen nagy, bár ez relatív. Nálam az optimális kijelzőméret 4,3-4,5 col. Nem től nagy hogy egy kézzel is nyomogassam, és nem túl kicsi, hogy gépeléskor eltaláljam a betűket.

  Dual sim-es telefonok inkább a kínai készülékek között vannak. Asszem van ilyen topic hogy dual sim-es telefonok, ott nagyon foglalkoznak ezekkel a kínai cuccokkal. Árban elég jók, lehet ott kéne nézned valamit. :)

  Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

 • Morris

  PH! kedvence

  Az SP nekem konkrétan nagy volt. A jelenlegi S4 mini a tökéletes méret számomra! (4,3")
  Samsungokból létezik elég sok ami dual simes.
  Az lenne a legjobb ha összeírnád, hogy mik a legfontosabbak a számodra és írsz mellé egy összeg keretet. Így talán könnyebb dolgunk lenne!

  [ Szerkesztve ]

  A tilalmak nem arról szólnak, hogy megvédjék a fogyasztókat, hanem hogy elkövetők legyenek belőlük.