Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • tvamos

  veterán

  Jo lehet a Moto G, ha nem zavar, milyen a szervize. (En inkabb az Expansys-tol vennem, mint otthoni GSM boltbol.)

  Azert jol gondold vegig, mire is kell a telefon pontosan, mert eleg sok a korlat! (Szerintem nem annyira okos meg az, mint kene. Semi Smart.)

  En mar inkabb veszek nagyobbat, mint szeretnek, mert a 4-esek tul kompromisszumosak. (Nexus lesz, ha ossze jon a penz, es inkabb egy hasznalt Nexus 4, mint egy vadi uj akarmilyen WP. Persze, ha a 41 MPix-re gyurnek... talan...)

  "Ludwig Boltzman, who spent much of his life studying statistical mechanics, died in 1906, by his own hand. Paul Ehrenfest, carrying on the work, died similarly in 1933. Now it is our turn to study statistical mechanics." Prof. Franco Nori

 • Devas

  őstag

  Moto G egy elég erős hardware-el szerelt készülék, kamerája átlagos. A probléma az hogy nem bővíthető SD-kártyával, épp ezért inkább a 16 GB-os változat ajánlott mint a 8 GB. Gariztatása gázos lehet, mivel nincs itthon szervíze. Ami még mellette szól, hogy a google jobb támogatást nyújt hozzá mint a többi androidos készülék esetén.

  WP telók esetén inkább a Nokia ajánlott, a remek offline navigáció és a kamera miatt.

  SP asszem 4,7 colos. Kicsit nagy, de még nem vészesen nagy, bár ez relatív. Nálam az optimális kijelzőméret 4,3-4,5 col. Nem től nagy hogy egy kézzel is nyomogassam, és nem túl kicsi, hogy gépeléskor eltaláljam a betűket.

  Dual sim-es telefonok inkább a kínai készülékek között vannak. Asszem van ilyen topic hogy dual sim-es telefonok, ott nagyon foglalkoznak ezekkel a kínai cuccokkal. Árban elég jók, lehet ott kéne nézned valamit. :)

  Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

 • Morris

  veterán

  Az SP nekem konkrétan nagy volt. A jelenlegi S4 mini a tökéletes méret számomra! (4,3")
  Samsungokból létezik elég sok ami dual simes.
  Az lenne a legjobb ha összeírnád, hogy mik a legfontosabbak a számodra és írsz mellé egy összeg keretet. Így talán könnyebb dolgunk lenne!

  [ Szerkesztve ]

  A tilalmak nem arról szólnak, hogy megvédjék a fogyasztókat, hanem hogy elkövetők legyenek belőlük.

Hozzászólok Aktív témák