-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Vazsi92 #187140 üzenetére
hallottam a Poco F5, ezt nem teljesen úgy alkalmazza, ahogy a funkció nevéből következtetni lehetne erre...
Valóban nem, ez kb az összes xiaomi/poco/redmi olcsóbb telókra igaz.
Az AOD náluk nagyjából 10s-ot jelent.
Ellenben ha lehet (akarsz) romolni rajtuk, akkor azon már működni fog majd rendesen.Amúgy nagyon jó lista, szinte pont ezek közül kellett nekem is választani, mert ezekre szűkült a listám.
Végül az döntött, hogy nagyon jó áron tudtam az F5-öt megvenni.
A Nord3-ért már sajnáltam azt a pénzt.
Edge kijelzős teló nálam OFF...meg ha még stock droid is.
Infinix (nincs bajom a kínai márkákkal...de azért kísérleti nyúl sem akarok lenni)
NP2a (na ez végképp betette a kaput, sok álmatlan éjszakát okozott, hogy nagyon kellene....aztán végül döntött az, hogy az UI lehet tetszene nekem két hétig, utána meg már valami simple-ebb is elég lenne, nem kellene évekig vagánykodni...meg a teló mérete is már nagyon nagyon határeset (már az F5 is a maxot súrolja, ennél nagyobbat én nem akarok venni)
Mivel az F5 előtt is xiaomi telóm volt, így igazából csak vettem egy frissebb/gyorsabb/jobb akksis modellt, szvsz olyan óriási előrelépés nem is történt.
De én olyan vagyok, hogy nem is mindig akarok himaláját mászni egy síkság után, elég egy domb is köv. ugrásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest