- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
tzolee21 #163086 üzenetére
Vám eljárás alá vonják ez a lényeg (nem is azt írtam hogy vámot kell fizetni, hanem hogy vám köteles vagyis vám eljárás alá kerül), vám egyébként is csak néhány százalék lenne, maga az áfa viszont nálunk 27%, de szerintem maga az eljárás nagy visszatartó erő, egy mobil tokért vámárú nyilatkozat stb.
EU raktárakat ez semmilyen módon nem érinti, eddig se érintette hiszen azok már be lettek hozva az EU területére, vagyis vámolták és megfizették áfa+vámot utána.
Én az ilyen vám elkerülő megoldásokra leszek kíváncsi (Bangood felé EU priority Line), mert nekem projektort is simán behozták minden féle vám és egyéb költségek nélkül.
Az importőr eddig is megcsinálta, nem értem mi köze ennek ehhez.
Ha Kínából rendelsz egy oldalról nincs semmilyen importőr, szállítási módtól függően a szállító (pl DHL) van, eljárást lefolytatta helyetted, ha ezt kérted és kifizetted (vám áru nyilatkozatot akkor is kellett tölteni, igazolni az áru vásárlást, értéket stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest