- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jotengri6 #149228 üzenetére
Szia!
Én egy hete vettem egy Xiaomi Mi 9-t.
Szempont volt a vásárlásnál a jó sebesség, képernyő, tudja a duál simet, akku 1 napot tudjon biztosan, infra és mobilos szinten jó képeket csináljon.
2 sim van benne egy saját és egy céges. A munkám miatt sokszor kell térképeket nézegetnem terepen, kamerája teljesen megfelelő, az akku az 1 napot tudja.
A vezeték nélküli töltés jól jön, ha irodában vagyok csak lerakom a töltőre, ha szükséges.
Az android autó is működik rajt, és már nem is kellett külön telepíteni, és a saját kocsi kijelzőjével is megy.
Hasznos dolog benne az NFC-s fizetés, a MIUI rendszert pedig ismertem már, volt ilyen telefonom. Jól testre szabható, de érdemes rászánni az időt a beállítására úgy nagyon kezes kényelmes lesz a felhasználói felület.
A vásárlás előtt szóba került a Mi 9T és annak pro verziója, de azokban egyrészt nincs infra és vezeték nélküli töltés, valamint kamerában is gyengébbek.
Így 1 hét után úgy látom jól döntöttem, ez a telefon marad még sokáig.
Most már újan nehéz beszerezni, de alig használtan akad pár a hardveraprón sok garival. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest