- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V2 - origami
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovas93
tag
válasz
SaltyDave #180375 üzenetére
Örülök, hogy végül erre esett a választásod, szerintem egy darabig amolyan titkos tipp lesz ez a telefon, meglepődtem, hogy a procija is hozza kb a 8 gen 1 szintjét. Tökéletes utódja a 870-es processzoroknak. És a fő kamera képei is Szerintem bőven jó kategória. Sajnos a garanciális kérdésben már nem tudok segíteni, de biztos lesznek tapasztalatok másoktól.
-
nfsu17
veterán
válasz
SaltyDave #180350 üzenetére
Nincs ilyen még, mert az F5 alig 2 hónapos telefon, Mo-n hivatalosan még nincs is (hivatalos=MM, emag, alza, euronics, stb), tehát marad a "bárhonnan veszed, gari úgy sem lesz rá" kompromisszum, vagy vársz, mint ahogy én is, meg még többen, hogy majd egyszer csak megjelenik.
DE, ha megjelenik ezeken a helyeken, akkor NEM 136k lesz az ára, az borítékolható.
Tehát veheted az X5-öt is, az kapható normál helyeken is, ha nincs időd várni.+1 arra a tényfejtésre, hogy a telók árai (nálunk főleg) brutttttál módon elszálltak, kb a mai alsókategória közepe, teteje egy jó erős középkategóriának felelt meg 3-4 éve.
Tehát amit én vettem 100k-ért 4 éve, azt ma alig kapom meg 200k-ért, és még az is kompromisszumos itt ott. Amit meg vehetnék 100k-ért, vagy alig többért, az kb mindenben gyengébb lenne, mint a jelenlegi telóm.
Szép új világ=előre megyünk....csak nem mindegy melyik állatnak mit jelent az előre. -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
SaltyDave #180346 üzenetére
Ami 4,5 éve 120 ezer volt, az a kategória most 250-300 ezer. De vegyél telefont akkor 120-ért, csak ne minket szidj, ha fél év múlva miközben megy a waze és közben zenét is streamelsz, közben jön egy bejövő hívás és olyat lagzik, mire látod kihív, már le is tette. 5 éve felső kategória alja volt 120 ezer, ma a belépő szint teteje, középkategória 200 ezer körül van. A Mix 2S-ed felső kategória volt.
A Mix 2S ben lévő Snapdragon 845 erősenb, mint az SD 4 gen 1, vagy az SD 695. Tehát gyengébbek amiket kinéztél, mint a jelenlegid …
-
lovas93
tag
válasz
SaltyDave #180343 üzenetére
A Poco F5-re is ránéznék a helyedben, igaz az már 140 ezres kategória, de a hardvere kb a tavalyi csúcs kategória szintjét hozza és nem melegszik. Fő kamerája pedig elég jó a GSM Arénás teszt alapján. 5 ezres akksi pipa, jack is van rajta, és brutál jó a kijelzője. Mivel eddig is Xiaomit használtál, ezért a rendszer sem lenne idegen. 8 GB RAM pipa, mellé 256 GB tároló, elég gyors UFS 3.1-es tárhellyel. Mindenképpen jobb telefonnak tartom a Redmi 12 szériánál.
-
Ájvé
veterán
válasz
SaltyDave #133827 üzenetére
Nem olvastam végig amit írtál, de Mi Mix 2S kap Piet.
Eustock megbízható, mondjuk náluk drága a Mi Mix 2s (vagyis ugyan annyi mint itthon). Gearbestről ilyen nagy értékben én még nem vásároltam, kisebb értékű rendeléseknél nem volt gond. Spemallt ajánlanám ha külföldi rendelésről van szó, 2 év hazai garanciát ad (eu van írva, de van itthon teljes körű szervizük), itthoni szervizük van ami jó, már volt vele tapasztalatom, nagyon korrekt. Alzaval nincs tapasztalatom.
Mi Mix 2S-ben S845 van, ez a jelenlegi csúcs hardver, szóval körbe röhögi az S636-al szerelt készülékeket, nem 10% a különbség, hanem 200% inkább. Azért nincs összehasonlítva az előtte írt készülékekkel, mert nem egy kategória, így nincs értelme. -
PioDVD
senior tag
válasz
SaltyDave #133827 üzenetére
Felső keretbe lassan beesik a xiaomi mi 8 is. Arra már ki is jött az android 9, szerintem a 10-est még megkapja.
Eustock mellett a spemall-t szokták még ajánlani, lehet náluk 2 év mo-i garanciát venni, 10 euró.
Egyébként van még a Xiaomi pocoizé, az 105 e körül van a spemall-nál, magyar raktárból (tehát gyorsan), 2 év itthoni garanciával. Csúcs soc, 6 gb ram, mi 8-hoz képest -amoled, -nfc, -kamera kb. Mondjuk a várható frissítést nem tudom, de én pl. nem vagyok biztos benne, hogy feltétlenül kell a 10-es android majd.
Notch: ha úgy nézed, hogy nem bevágás, hanem egy plusz sáv (más a képernyő arány, a notch pluszban jön), ráadásul kikapcsolható, akkor csak egy hagyományos szélesebb felső keret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest