- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
tankos50 #90942 üzenetére
Nekem volt már 4 Lenovom, utálhatnám is, de nem utálom, csak azt mondom, amite te használnád, (navigáció, fényképezés, telefonálás, én úgy gondolom, inkább egy Lumia.
Énm4-10 lapon böngészek, jegyzetelek, pdf-fet olvasok rajta, sokszor egyszerre. Erre nem volt elég a Lumia, meg nekem nem vált be wp, mert macerás rajta az otthoni NAS-sal az adatmásolás, hordozás a munkahelyre, nem jó a google integráció sem. -
DS39
nagyúr
válasz
szerintem elsőnek menj be egy MM-be és nézd végig a telókat, elsősorban a rendszert figyelve, milyen a WP, milyen az Android. utána ha azt eldöntötted melyik tetszik, könnyebb lesz telót választani.
sajnos a Lenovo telefon szinten nincs azon a minőségen, főleg alsóbb szegmensben.
jól hangzó név IT területen ez tény, de ne ez alapján akarjál csak ilyet. telefonok terén a Samsung és az LG jobban hangzó név pl.ha nem akarsz sokat költeni, de használható telefon kell a leírtakra a Lumia 640 jó választás.
és mivel írtad hogy Win-nel nem vagy rosszban, szerintem a csempés rendszerrel sem lesz bajod.ha még is android-os vonal kell, akkor LG Spirit 4G. (hasonló áron)
-
törölt tag
válasz
Jaj, de jót nevettem.
Dehogy írok én méregből, csak leírtam a tapasztalatomat. Lenovo A7000-es telefonom volt. Olcsón vettem, ugyannyiért adtam tovább, szóval nem haragszom én senkire.
A mai világban nehéz 5 évre tervezni bármilyen kütyüvel is. Én is azt mondom, hogy vegyél egy Lumia készüléket, amivel el lehetsz pár évig (hamarosan jönnek ki új modellek, várd meg). Az androiddal ne tervezz 2-3 évnél tovább középkategóriában. -
szabonagyur
félisten
válasz
tankos50 #90958 üzenetére
Az a baj az egésszel, hogy ha nem használod, csak be van kapcsolva le van téve mind tök jól bírja.
Ha már használod a GPS-t akkor szépen merülnek stb., ha nyomkodod akkor is merülnek. Itt legjobb esetben számítsd 2 nap töltés nélküli idővel úgy, hogy mondjuk napi fél óra GPS meg pár óra rádiózás megy. Persze ha csak be van kapcsolva, napi szinten max 1 óra telefonálás és nincs GPS elmennek 3 napot is akár.
Én egy Lumia 640-et néznék, nem a legalja, normális kijelző, GPS is ok.
-
törölt tag
válasz
tankos50 #90933 üzenetére
Nyilván olyan telefont veszel, amilyen tetszik, de Lenovonál majd rájössz, hogy szar, amikor dobja fel az értesítéseket a firmware-ekről, te rányomsz, hogy oké. A telefon újraindul, frissül, utána meg szar lesz vagy a wifi, vagy a hang, vagy valami más. Aztán várhatsz a kövi update-re, ahol javítják, de akkor meg más lesz szar.
Volt egy Lenovo telefonom, amit 2-3 hét után adtam is el.
-
tvamos
nagyúr
válasz
tankos50 #90922 üzenetére
S45...
Ha ablak párti vagy, akkor a Microsoft jól hangzik, nem? Microsoft Lumia 640? Jó kis Windows-os telefon, ha az androidtól félsz. Telefonálni, fényképezni lehet vele, meg e-mailezni is jó, egy kis böngészés is bele fér.
(Mondjuk én nem tudnék vele élni, mert power user vagyok.) -
-
cs.zs.
veterán
válasz
tankos50 #90906 üzenetére
Mivel nem okosról váltasz, mindenképp javaslom hogy menj be egy Mediamarkt-ba, vagy valami hasonlóba, ahol sok-sok telefon ki van téve egymás mellé, és legfőképpen a mérettel, súllyal kezdd a szemlét.
Kis kezed van ? Nagy ? Elég fényes neked az egyik, vagy inkább csak a másik kijelzője jön be ? Amelyik bejön, az már túl nehéz ? Nem fér majd a zsebedbe ? Számtalan kérdés van, amire itt senki nem tudja a választ, csak TE magad, de ezekkel kell kezdeni.
Lesz ott
Lenovo 2010
Lenovo 536
Lenovo 5000
Lenovo 6000
Lenovo 7000és mondd el itt, hogy melyik tetszett legjobban, melyik miért nem, és akkor tedd fel itt a kérdéseidet, és megkapod a választ. Ne ugorj bele azonnal - kivéve ha valami kurv@ul megtetszik
, akkor úgy sincs visszaút, leszáll majd a vörös köd
Eladó 445 90908 !
Ne csak a kijelző méretet figyeld, hanem a teljes külső méreteket, tömeget is!
Egy 4,5" telefon nem biztos hogy kisebb egy 4,7-estől.
LG Spirit 4G LTE belefér a keretedbe, tudja azt ami neked kell. -
hitchins
őstag
válasz
tankos50 #90903 üzenetére
Elofizeteses vagy feltoltos?
Esetleg apron erdemes korulnezni. En reszemrol inkabb vennek egy par honapos jo allapotu korabbi kozepkategorias modellt mint egy uj also kategoriast.
Abbol viszont eleg sokfel van. Ha esetleg van kiszemelt es beirod ide biztos segitenek hogy erdemes e megvenni.Miert pont lenovo??
-
hitchins
őstag
válasz
tankos50 #90897 üzenetére
Nem hiszem hogy barmi kinevetnivalo lenne az irasodon.
Ha uj fuggetlen telefonban gondolkozol akkor en a lumia telefonokat ajanlanam ebben az arsavban. Windows rendszer kotottebb de valamivel stabilabb es olcsobb arkategoriaban is hasznalhato. Meg a kamera is egesz normalis. Hasonlo arkategoriaban uj androidos telefont en nem ajanlanek jo szivvel hosszutavra bar a kinai darabokat nem ismerem abbol talan lehet talalni valamit.
Azt nem irtad hol venned mert szolgaltatonal husegnyilatkozattal esetleg egy jobb telefon is kifoghato.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Napelem
- Off the Grid - Már Steamen is elérhető a korai kiadás
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest