-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TunerJoe
senior tag
-
blakey
titán
válasz
Proky22 #76297 üzenetére
Szerintem a Spirit 4G korrekt kis gép, 0 Ft-ért "hozzám vágták", így elhoztam, 2 napja tesztelgetem, maga a telefon jól összeszerelt, jó minőségű a kijelző, a szoftver még nem a legjobban optimalizált, viszont egyszer sem fagyott le, amit elindítottam az simán működött, kilépéskor kellett várni 1-2 másodpercet a launcher betöltésére, üzemidőről még nem tudok nyilatkozni, de nagyon jónak igérkezik. Sony-t ebben a kategóriában nem vennék. Nekem egyelőre annyira tetszik, hogy lehet inkább ezt használom és eladom a Redmi Note 4G-met.
-
monti0222w
addikt
válasz
Proky22 #72176 üzenetére
Szia, ez nem rábeszélés akar lenni, mivel csak segíteni szeretnék a választásodban, de egyszer már leírtam az általad kinézet telefonok sorrendjét, nem véletlen lett az! A Redmi1s hardveresen,szoftveresen, jobb mint a többi megnevezett, plusz folyamatos a szoftver frissítése, és remélhetőleg megkapja a lollipop-t is, vele a Miui V6-t. Fentebb lett említve az 1GB ram, mármint, hogy kevés, szerintem átlag felhasználónak nem kevés, igen voltak ezáltal gondok amik, viszonylag lettek javítva a tökéletesítés valószínű a V6 lesz.
igergo19: Szerintem várj vele egy kicsit, mármint a vásárlással, mert lesznek eu-ba gyártót telok is vagy amit ide szánnak, lásd. a Honorokat!
-
Potzee
addikt
válasz
Proky22 #72174 üzenetére
A páromnak van egy céges LG L90, néha kínozom én is, nem rossz. A Bello is kb. ugyanilyen csak 5".
THL T6 Pro - jó cucc, de a 1900 mAh akksi szerintem hamar elfogy...
A Redmi 1S-ről sokan úgy vélekednek, hogy kevés neki az 1GB ram, akkor inkább a Redmi2 1GB rammal de hamarosan megjelenik a Redmi2 2GB rammal.
A Honor-nál nagyon jó a 2GB ram, de a többi része talán egy picit idejét múlt (MT6582+Mali400)
a ConCorde SmartPhone 5005 NFC szintén ugyanezeket a hardvereket használja, de csak 1 GB rammal
Az Op3n Dott nekem sötét ló, de az ára nagyon jó.Ha ezek az opciók, én a Bello vagy a Honor közül választanék, de vannak itt tőlem sokkal okosabb spílerek is.
-
Potzee
addikt
válasz
Proky22 #72170 üzenetére
Én általában a telefont mindig használom valamire...net, viber, navigáció, telefonálás...tehát a csempés vagy a droidos ikonos felületet látom a legkevesebb ideig (csak, amíg el nem indul egy alkalmazás)
Nekem ez lesz az első windowsos telefonom, de eddig az ismerőseim közül mindenki dicsérte a rendszert. Sokan droidról váltottak át a sok laggolás és egyéb szarakodás miatt. 1GB rammal pörög a windows.
Én nem vagyok egy mobil gamer, nekem inkább a fenti felhasználási területek a fontosak, de nem szeretek sokat várni mert a teló épp gondolkodik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Assetto Corsa EVO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest