- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
válasz
LuxusGSM #111732 üzenetére
Szia!
Te most halál komolyan ajánlasz egy négy éve elavult soc-val szerelt telefont egy elvileg szaki fórumban?
Pedig éppen gondoltam hogy bekérdezek, de úgy tűnik már minden jött ment ajánlhat. Hagy tippeljek különben mibe, hogy egy boltban amihez neked semmi közöd nincs lehet pont ilyen htc-t venni. -
gabo91
aktív tag
válasz
LuxusGSM #111263 üzenetére
Ezt nem írtam, de samsung -ot inkább kihagyom
viszont lehet kicsit off: megnéztem s7 edge 160-nál indul, a HTC is olyan 145-től, de elég nagy a szórás mindkét telefonnál.
Ezek a csip csupp noname boltokban mennyire lehet megbízni?
Honor 8 és P9-re 140-et írtam, (extreme digital ár) de elérhetőek azok is már 110-120 körül is.Annó igaz, hogy Nexust is "használtként" vettem, bolti garanciával. Nyugodtabb lennék, ha hivatalos garancia lenne és nem holmi noname bolti garancia.
Honor8 és P9 esetén az a 10-15k különbség nem számot tevő, viszont itt az s7 inkább 200, a HTC -nél is egy jó 40k különbség van, az már sok.
A másik viszont, hogy nem holnapra kell a telefon, jövő hónapban, vagy áprilisban vennék, (május) Működik még a nexus, de ha netán baleset érné jó lenne tudni mit rendeljek és nem akkor keresgélni.
Ha ilyen javaslat van, hogy várjak X-re Y-ra azt is megfogadom.Illetve ami még fontos lenne, hogy olyan gyártó telefonja lenne jó, amire azért van esély frissítésekre, javításokra is
-
-
galaxys80
veterán
válasz
LuxusGSM #111156 üzenetére
Iphone 7 szériát direkt nem soroltam ide mert bár a toplistán szorosan a samsung mögött áll, de az ára irreálisan magasan van jelenleg is.
Te nem az a LuxusGSM vagy aki nemrég előadta az iPhone topikban, hogy igenis lehetne drágább az új iPhone, hogy ne tudja minden jött-ment megvenni?
Vagy ott is csak hsz-t gyűjtöttél?
-
atike
nagyúr
válasz
LuxusGSM #111115 üzenetére
LG G4, Galaxy A7 (2016). Huawei Nova Plus, Lenovo Vibe P2, Asus Zenfone Zoom, Zuk Z1, Honor 6X (bár ez még nincs hivatalosan nálunk), picit drágábban Motorola Moto Z Play,
Ezek abban az árban vannak sacc...
Mi lehet a javasolt közülük fotó szempontjából úgy, hogy esetleg még kap új Androidot is...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest