-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
w4dk0rt3
tag
válasz
#86973952 #58399 üzenetére
Azt hittem csak én nem tudok aludni
Nagyon szépen köszönöm ezt a gyors reakciót mindenkitőlporterocka: tudnál ajánlani az 1-2 jobbból? újonan szeretném... és legalább majd 10 évig használni
ez a bármelyik androidosra letölthető, ez ugye nem a 30 napos vacak, ami törlődik a telefonról?
cs.zs.: az elég erősen túllépi a rászánt pénzecskét... majdnem 20 éve használok mobilt és elvből nem veszek 20e.-nél többért... egyszerűen nem érnek többet... szerintem...
dekrer:
megnéztem
630-as dual simes... csak drága
-
mike1334
veterán
válasz
#86973952 #58332 üzenetére
Annyira nem gáz az sem szerintem..biztosan van sokkal szebb meg jobb, de ha az ember kiismeri akkor egész vállalható képeket csinál..
töltenék fel én is példának, de amik a gépen vannak képek azokon az asszony van, és személyiségi jogait most nem sértegetném
kábel meg most nincs nálam..
-
minek?:S
őstag
válasz
#86973952 #58264 üzenetére
Jó is az a Q10, de még a Q5 is
Most fognak jönni a csúcsok, Classic és Passport
Abból nekem a PP nem tetszik, de a Classic nagyon.. én is elgondolkoztam már egy párszor, hogy cserélem a Z10-em, persze droidra sose, Q10en gondolkodtam én is.. de ugye ott az appok macerásabbak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest