- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
santhab00 #117326 üzenetére
Mivel egy patika 5s még azért 50-60 így szerintem igen.
Az említett xiaomi redmi note 4 jelenleg az egyik legjobb ár érték aránnyal rendelkező telefon.
Óriási felhasználói bázisa van( a xiaomi gyárt egy rakat jó áras, kiváló cuccot is még )
A miui köhöm.. erősen "merített " az iosből szóval ismerős is lesz kicsit a felület bizonyos szinten.
Maga a miu mára az egyik legjobb android rendszerré nőtte ki magát, folyamatosan frissítik , és nagyon sok dolgot tud.
Arról nem beszélve hogy a xiaomi telefonok rettentő kedveltek a custom rom készítők körében(ha ne adj isten meg unod a miuit, vagy másra vágysz stb)
a fóruma kellően aktív, tehát bármi gondod van szinte azonnal kapsz segítséget.
Én azt mondom hogy ha android, akkor miui stock vagy grace ux a legjobbak .
Mint írtam egyedül a kamera ami gyengébb az mint az 5s, bár a kis 5s is jó telefon még most is(páromnak vettem, ennek hatására én meg egy se-t )
Maga a telefon összeszerelésbe a kategóriás., ne téveszen meg az árcédula.
A hardver meg azért egy darabig jó lesz , maximum akkor nem ha hardcore gamer vagy. -
batai15
félisten
válasz
santhab00 #117324 üzenetére
Ebben az állapotában olyan max 30 ér, plusz a 20 amit rá szánnál annyiért korrekt telefont lehet kapni a xiaomi redmi note 4 személyében
Vagy redmi 4x.
Mind2 kapható az eustock boltban. A note erősebb de 5.5 5s után lehet sok lesz
. Lényegében az 5shez képest a kamera és az android ami úgymond másabb (kamera az rosszabb)
Sajnos ha ragaszkodsz a mérethez se marad,viszont az megint sokáig ki fog szolgálni .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest