- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Caprice #54544 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak, vegyél olyan telefont, amiről már van tapasztalat, vagy vegyél "márkás" telefont, pl. Huawei, Lenovo, Zopo, Zte, Xiaomi, stb. , amik alapból jól működnek, és van rájuk support a fórumról, ha kell.
Ha szeretsz bosszankodni, csalódni, és vissza postázgatni, akkor meg vegyél vagy noname, vagy klón telót, és arra se támogatottság nem lesz, se tapasztalat.Ne kockáztass ilyen nibiruval, meg elefánttal, csak, ha mindenáron szívni akarsz.
-
Cyborg
őstag
válasz
Caprice #54537 üzenetére
Az 1. és 5-öt hanyagold szerintem. A többi három közül válassz, annak közössége is van, az Etotelkot pedig felejtsd el, inkább a Minidealről vedd.
Ár-érték arányban egyébként az Iocean verhetetlen, piszok olcsó ahhoz képest, hogy mindent tud, ami kell neked (van noti led, szép képek, szép kijelző, szép design, ujjlenyomat mentes hátlap, kényelmes fogás, minőség érzet kiváló). Én is épp egy X7 HD vételén töröm a fejem, egy 3000-es akksival kiegészítve, így elég sokat keresgéltem, olvasgattam róla, és kifaggattam pár tulajt is róla, ami elég nehéz volt,nem sok embert találtam, de azok mind segítőkészek voltak.
-
minek?:S
őstag
válasz
Caprice #54537 üzenetére
Szia!
Szerintem ZOPO, miért: mert jól ismert gyártó és jó telókat gyárt. Miért ne hallgass rám? mert nem értek a kínai csodákhoz próbálj meg itt érdeklődni, itt szerintem előbb fogsz kapni hasznos választ
nico9519
Visszajelzések alapján jó bolt.
kacsa04
Ez egy jó kérdés, én eddig egyedül premiumgsm szervizébe vittem be telót, ott kellemeset csalódtam - gyorsak voltak(2 nap), elmagyarázott mindent, hogy mit miért hogy. De amiket írtál elég "neves" gsm boltok, csak nem küldenek el melegebb éghajlatra. A Sony beázás(amennyiben van rajta IP szabvány) más kérdés, amennyiben a felhasználó rendeltetés szerűen használja a készüléket, nem ázhat be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest