- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ájvé
veterán
válasz
bandoska #150786 üzenetére
Pixel 3A sokkal jobb fotózásra. Más szempontból (pl SoC) jobb a Mi 9 SE.
#150771 trebrona:
Az egy év különbséggel szemben sokkal erősebb SoC, kamera ugyan lehet nem éri el a Pixel 3A szintjét, de akkor is nagyon jó (OIS is van benne, persze 3A-ban is). Mi 8 egy 2 éves csúcskészülék annak előnyeivel és hátrányaival, én tavaly októberben vettem egyet kb a Pixel 3A-val azonos árban, nem bántam meg, vannak hibái de teljesen jó. Ma már azért meggondolnám hogy ezt vegyem, de még azért ma se rossz ha jó áron kapni. -
-
-
Ájvé
veterán
válasz
bandoska #111698 üzenetére
Nagy városban, mint Budapest nem sokat jelent, mivel más franciákon (B3, B7) megvan a teljes lefedettség, de vidéken viszont sok helyen B20 az egyetlen használt frekvencia, ez mindegyik szolgáltatóra igaz. Vodafone még elég nagy 3G lefedettséggel rendelkezik, így legalább ez van. Viszont a két T-s szolgáltató elég gyenge 3G lefedettséggel bír, így ahol nem játszik a B20, marad az edge (2,5G-nek csúfolják). Itt van róla cikk.
Mindegyik okostelefon könnyen törik, Xiaomira is eléggé áll a megállapítás (csináltak törésteszt), de Huawei/Honor is hasonló.
Inkább P9 Lite akkor (Honor 7 Lite helyett).
Honor 8 jó telefon.
Moto G5 még jó lehet, igen csak S430 van benne, de közel stock droid miatt gyorsabb lesz, mint a mint a Redmi 3S. Esetleg Moto G5 Plus, de még nem ismert a pontos ára, de olyan 80-90 körül várható.
HTC A9s felejtős, inkább a sima HTC A9 legyen akkor már. -
Ájvé
veterán
válasz
bandoska #111682 üzenetére
"semmi belassulás"
ilyet általában a flagshipek szoktak tudni
Huawei Ascend P7-et húzd ki,régi stb.
M9 se az igazi S810 miatt, de ha ez felett elsiklunk fotózásban akkor sem olyan erős azért a tesztek szerint, lehet Redmi 4 Pro is jobb ennél.
Két HTC sem túl nyerő az a kevés információ alapján amit találtam róluk.
Nováról legalább van teszt, az alapján közepes a kamerás tudása.
HTC One A9-et kihagytad, pedig egész jót írnak róla (kamerában jobb, mint az utód A9s).
Redmi 4 Pro nem lenne rossz, de LTE B20 hiánya nem tudom mennyire lenne fájó neked.
Sony-tól amúgy nem értem miért zárkózol el, ha még be is jött. Xperia XA-ra nézz rá esetleg, nagyjából mindenben megfelelne az elvárásoknak. -
norbert1998
nagyúr
válasz
bandoska #64268 üzenetére
nem tudunk, jól rányúltál
na jó, a z3c mérföldeket ver a htc összes, nem sima one készülékére (amiből kettő van, a one, de azt is veri, és a one m8) szóval inkább a z3c, vagy esetleg még z1c. ez a kaettő van kompaktba jó. még a galaxy alpha sem rossz, de csak ha nem hánysz a samsung design-jétől, kívül-belül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest